NBA

Κλάμα: Ένα Tribute στις μέρες του Anthony με την φανέλα των Hawks!

Oklahoma City Thunder forward Carmelo Anthony (7) argues a foul in the first half during Game 4 of an NBA basketball first-round playoff series against the Utah Jazz Monday, April 23, 2018, in Salt Lake City. (AP Photo/Rick Bowmer)
AP Photo/Rick Bowmer AP PHOTO/RICK BOWMER

Ενας εμπνευσμένος δημοσιογράφος δημιούργησε ένα τρομερά αστείο VIDEO για τις... 5 ημέρες που ο Carmelo Anthony ανήκε στους Hawks μέχρι να λυθεί το συμβόλαιό του!

Το τρολάρισμα στον Carmelo Anthony καλά κρατεί στις ΗΠΑ! Με τον άλλοτε All Star φόργουορντ να παραχωρείται στις 25 Ιουλίου με ανταλλαγή στους Hawks και να λύνεται - με κοινή συναίνεση - το συμβόλαιό του 5 ημέρες αργότερα προκειμένου να πάει στους Rockets, πολύς κόσμος του κάνει πλάκα για το διάστημα που πέρασε στην Atlanta.

Τις τελευταίες ημέρες έχουν κυκλοφορήσει μία σειρά από φωτογραφίες που δείχνουν τον Anthony ως παίκτη των Hawks, οι οποίες συνήθως συνοδεύονται από σχόλια όπως " θρύλος της ομάδας" και άλλα παρόμοια. Ο γνωστός σε όσους παρακολουθούν το ΝΒΑ, Lenny Carlos, όμως το... τερμάτισε.

Με αφορμή την ανταλλαγή και αποδέσμευση του Anthony, ο γνωστός δημοσιογράφος/διασκεδαστής δημιούργησε ένα "συναισθηματικό" VIDEO, όπου έχει γίνει μοντάζ και παρουσιάζεται η μετακίνηση του Anthony στην Atlanta ως το γεγονός του καλοκαιριού (!), με μία σειρά από προσωπικότητες να αναφέρουν ότι αλλάζουν τα δεδομένα στην Λίγκα

Στο VIDEO μάλιστα υπάρχουν και παλιές συνεντεύξεις του Melo, από την περίοδό του στους Knicks και τους Nuggets, όπου οι ατάκες που είχε πει τότε παρουσιάζονται ως προγραμματικές δηλώσεις για τους Hawks (!) για να φτάσουμε στην συνέχεια στο μεγάλο φινάλε και την απόφαση του Anthony να αποχωρήσει από την ομάδα επειδή υπέγραψε μάξιμουμ συμβόλαιο με τους Rockets!

Δεν χρειάζονται περισσότερα λόγια. Δείτε απλώς το VIDEO:



AP Photo/Rick Bowmer
TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ