NBA

Κατηγορείται για επίθεση ο Τομ Τσέιμπερς

Κατηγορείται για επίθεση ο Τομ Τσέιμπερς

Δύο κατηγορίες απαγγέλθηκαν στον Τομ Τσέιμπερς, για τον καυγά που είχε τον περασμένο Απρίλιο σε εστιατόριο στο Σκότσντεϊλ της Αριζόνα.

Δεν πρόκειται να την γλιτώσει ο Τομ Τσέιμπερς για τον καυγά στον οποίον ενεπλάκη τον περασμένο Απρίλιο στην πόλη Σκότσντεϊλ της Αριζόνα. Στον παλιό άσο του ΝΒΑ και νυν σχολιαστή για την αμερικανική τηλεόραση απαγγέλθηκαν οι κατηγορίες της επίθεσης και της απρεπούς συμπεριφοράς, σύμφωνα με την Arizona Republic.

Ο 59χρονος, πια, Τσέιμπερς, βρισκόταν σε εστιατόριο της πόλης στις 15 Απριλίου, όταν ένας 22χρονος, ονόματι Αλεξάντερ Μπέργκελτ, άρχισε να τον προσβάλλει για άγνωστους λόγους. Ο παλιός άσος των Φίνιξ Σανς παραδέχτηκε ότι αντέδρασε άσχημα όταν ο 22χρονος του είπε ότι " η μαμά σου θα έπρεπε να σε σκοτώσει τη στιγμή που γεννήθηκες, τόσο άσχημος που είσαι" (όπως υποστήριξε ο ίδιος), ωστόσο αρνήθηκε ότι τον χτύπησε.

Σύμφωνα με τον Μπέργκελτ ο Τσέιμπερς τον έπιασε από τον λαιμό και τον απώθησε προς τα πίσω. Ουδείς εκ των δύο συνελήφθη για το περιστατικό, ούτε έγινε μήνυση από τη μεριά του Μπέργκελτ. Εντούτοις το εισαγγελικό γραφείο του Σκότσντεϊλ διερεύνησε την υπόθεση και απήγγειλε στον παλιό άσο του ΝΒΑ δύο κατηγορίες για επίθεση και απρεπή συμπεριφορά.

Ο Τσέιμπερς έπαιξε στο ΝΒΑ σε έξι διαφορετικές ομάδες από το 1981 έως το 1998 (Σαν Ντιέγκο Κλίπερς, Σιάτλ Σούπερ Σόνικς, Φίνιξ Σανς, Γιούτα Τζαζ, Σάρλοτ Χόρνετς και Φιλαντέλφια 76ερς) και ολοκλήρωσε την 16ετή καριέρα του όντας στην 38η θέση του πίνακα των σκόρερς.

Photo credits: AP Photo/Jack Smith

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ