NBA

Ήρθαν στα χέρια Durant και Gobert

Referee Bennie Adams (47) gets between Golden State Warriors forward Kevin Durant (35) and Utah Jazz center Rudy Gobert, rear, in the second half during Game 3 of the NBA basketball second-round playoff series Saturday, May 6, 2017, in Salt Lake City. Warriors won 102 - 91. (AP Photo/Rick Bowmer)
AP Photo/Rick Bowmer AP

Kevin Durant και Rudy Gobert είχαν έντονη λογομαχία και πιάστηκαν για λίγο στα χέρια μετά από ένα σκληρό φάουλ του πρώτου στον αγώνα των Jazz με τους Warriors.

Τα χαράματα οι Warriors επιβλήθηκαν με 91-102 των Jazz στην Utah κάνοντας το 3-0 στην σειρά . Λίγο πριν το τέλος του αγώνα, ωστόσο, κόντεψε να τιναχθεί το παιχνίδι στον αέρα! Ο λόγος; Ένα σκληρό φάουλ του Kevin Durant στον Rudy Gobert, που είχε ως αποτέλεσμα να έρθουν οι δύο τους προς στιγμήν στα χέρια! Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή:

Με περίπου 80 δευτερόλεπτα να μένουν για το τέλος του αγώνα, ο Durant εκνευρίστηκε από την κίνηση του Gobert να τον σπρώξει δυνατά για να πάρει καλύτερη θέση μέσα στο καλάθι. Αποτέλεσμα ήταν να αντιδράσει με το να τον χτυπήσει στην πλάτη. Βασικά, έγινε αυτό:

Οι διαιτητές εξέτασαν την φάση και αποφάσισαν να χρεώσουν τον Durant με τεχνική ποινή και με flagrant foul 1, δίνοντας έτσι την ευκαιρία στους Jazz για τρεις βολές (1 της τεχνικής ποινής - στην οποία ευστόχησε ο Hayward - και δύο του φάουλ - στις οποίες αστόχησε ο Gobert). Όσο για την αντίδραση του Durant μετά τον αγώνα; Αρκέστηκε στο να πει ότι " για αυτό πλέον λένε ότι το ΝΒΑ είναι soft".

AP Photo/Rick Bowmer

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ