NBA

Η σύζυγος του Stephen Curry ράπαρε και αυτός... χόρευε!

E-40, left, and Ayesha Curry seen at BottleRock Napa Valley Music Festival at Napa Valley Expo on Friday, May 26, 2017, in Napa, Calif. (Photo by Amy Harris/Invision/AP)
Photo by Amy Harris/Invision/AP AMY HARRIS/INVISION/AP

Η σύζυγος του Stephen Curry, Ayesha Curry, βρέθηκε στο BottleRock festival για να παρουσιάσει το βιβλίο μαγειρικής της, με τον σταρ των Warriors ωστόσο να παρουσιάζεται ξαφνικά και να γνωρίζει την αποθέωση. Όλα αυτά βέβαια μέχρι η Ayesha να πάρει το μικρόφωνο και να αρχίσει να ραπάρει!

Ο Stephen Curry χαλαρώνει μέχρι να ξεκινήσουν οι Τελικοί του ΝΒΑ. Ποιο θα μπορούσε να είναι λοιπόν το καλύτερο μέρος να βρεθεί από το πλευρό της γυναίκας του, Ayesha Curry, κατά την διάρκεια της παρουσίας της στο BottleRock festival;

Η σύζυγος του σταρ των Warriors βρέθηκε εκεί στο πλευρό του γνωστού ράπερ E-40, παρουσιάζοντας τις μαγειρικές ικανότητές της, διαφημίζοντας παράλληλα το βιβλίο μαγειρικής της. Ενώ όμως έφτιαχνε βάφλες, εμφανίστηκε πίσω της ο Stephen Curry, προκαλώντας φρενίτιδα ενθουσιασμού!

" Απλώς ήρθα για να φάω" είπε ο Curry, πριν ο κόσμος αρχίσει να φωνάζει "M-V-P" για χάρη του, με τον ίδιο να τονίζει ότι " MVP είναι αυτό το φαγητό, αν και δεν ξέρω τι είναι, επειδή μυρίζει υπέροχα"! Αφού λοιπόν ακολούθως ο Curry τόνισε ότι το αγαπημένο του φαγητό είναι το κοτόπουλο με παρμεζάνα που φτιάχνει η σύζυγός του, στην συνέχεια την είδε να παίρνει το μικρόφωνο και να ραπάρει!

Δείτε το τρομερό VIDEO με την Ayesha Curry να ραπάρει, αλλά και ένα VIDEO με ολόκληρο το σκηνικό



Photo by Amy Harris/Invision/AP
TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ