NBA

Η πιο άβολη συνέντευξη στην ιστορία με πρωταγωνιστή τον Άιβερσον

Η πιο άβολη συνέντευξη στην ιστορία με πρωταγωνιστή τον Άιβερσον

Ο Άλεν Άιβερσον παραχώρησε συνέντευξη κατά την διάρκεια του αγώνα των Χόρνετς με τους Σίξερς προκαλώντας γέλιο και θλίψη με την εικόνα του, σε μία από τις πιο άβολες μίνι-συνεντεύξεις που έχουν παρουσιαστεί ποτέ.

Αλλοι γέλασαν. Άλλοι στεναχωρήθηκαν. Κάποιοι βίωσαν και τα δύο συναισθήματα βλέποντας τον Άλεν Άιβερσον να παραχωρεί μίνι συνέντευξη στο περιθώριο του αγώνα των Χόρνετς με τους Σίξερς στην Σάρλοτ ( νίκη των δεύτερων με 128-114 ).

Μία δημοσιογράφος προσέγγισε τον Hall of Famer γκαρντ για δηλώσεις, με τον Άιβερσον να μην της χαλάει το χατίρι. Ο διάλογος που ακολούθησε ωστόσο ήταν ένας από τους πιο άβολους που έχουμε δει εδώ και χρόνια στην τηλεόραση και πήγε κάπως έτσι:

"Δημοσιογράφος: Είπες ότι δείχνεις ωραίος με αυτά τα γυαλιά. Ποια είναι η άποψή σου για τους Sixers;

Άιβερσον: Αγαπάω τους τύπους μου. Αγαπάω τους μικρούς μου φίλους. Είναι οι μικροί μου φίλοι. Τους αγαπάω.

Δημοσιογράφος: Τι σε φέρνει εδώ;

Άιβερσον:Εδώ μένω

Δημοσιογράφος: Α... ΟΚ δεν το ήξερα. Έχεις πει ότι θα ήθελες να θεωρείσαι ο καλύτερος παίκτης στην ιστορία της Φιλαδέλφεια. Τι μπορεί να τους εμποδίσει από το να κάνουν θόρυβο στα πλέι-οφ;

Άιβερσον: Αμ.... Θα ήμουν, θα ήμουν, θα ήμουν τρελός αν πω ότι.... νομίζω πως χρειαζόμαστε περισσότερα. Νομίζω ότι.... έχουμε αρκετά για να είμαστε.... ανταγωνιστικοί όπως ήμασταν πάντα. Νομίζω ότι έχουμε αρκετά. Νομιζω ότι είναι η ώρα μας. Αυτό θα το πιστεύω όμως πάντα, ανεξάρτητα από το αν χρειαζόμαστε κι άλλους παίκτες ή οτιδήποτε. Ξέρω ότι έχουμε τον καλύτερο προπονητή στον κόσμο, τους δύο καλύτερους Super star που χρειαζόμαστε (Τζοέλ Εμπίντ και Μπεν Σίμονς), τους σπουδαίους ρολίστες που χρειαζόμαστε. Είμαι με την ομάδα... είμαι με το ταξίδι... Νομίζω ότι μπορούμε να πετύχουμε κάτι... Δημοσιογράφος: Είμαστε ότι χρειαζόμαστε έτσι;

Άιβερσον: Είμαστε ότι χρειαζόμαστε! Είμαστε ότι θα πάρουμε..."

Δείτε το σχετικό VIDEO και βγάλτε τα δικά σας συμπεράσματα:

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ