NBA

Η Αστυνομία βρήκε ναρκωτικά στο σπίτι του Chris Bosh

NBA basketball player Chris Bosh attends a premiere for "The Carter Effect" on day 3 of the Toronto International Film Festival at the Princess of Wales Theatre on Saturday, Sept. 9, 2017, in Toronto. (Photo by Arthur Mola/Invision/AP)
NBA basketball player Chris Bosh attends a premiere for "The Carter Effect" on day 3 of the Toronto International Film Festival at the Princess of Wales Theatre on Saturday, Sept. 9, 2017, in Toronto. (Photo by Arthur Mola/Invision/AP) PHOTO BY ARTHUR MOLA/INVISION/AP

Η Αστυνομία μπούκαρε σε σπίτι που ανήκει στον Chris Bosh, μετά από έρευνα που είχε προηγηθεί για παρουσία και εμπορία ναρκωτικών. Βασική ύποπτη για την υπόθεση η μητέρα του!

Μία απίστευτη ιστορία είδε το φως της δημοσιότητας πριν από λίγες ώρες στις ΗΠΑ, με τον Chris Bosh να είναι έμμεσα εμπλεκόμενος. Δίχως να φέρει πάντως ευθύνη, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες. Κατόπιν μεγάλης έρευνας που έκανε το προηγούμενο διάστημα, η Αστυνομία είχε εντοπίσει ένα σπίτι στο Τέξας, στο οποίο γινόταν διακίνηση και εμπορία ναρκωτικών. Ένα σπίτι το οποίο ανήκει στον άλλοτε σταρ των Miami Heat.

Οι πρώτες υποψίες ήρθαν λόγω του φράκτη που υπάρχει στον περιβάλλοντα χώρο, αλλά και του γεγονότος πως υπάρχουν πολλές κάμερες ασφαλείας, στοιχεία που παρέπεμπαν -σύμφωνα με τις πρώτες αστυνομικές πηγές- σε ύποπτες ενέργειες εντός του οικήματος.

Η έφοδος που έγινε επιβεβαίωσε τις πληροφορίες που είχαν συλλεχθεί, με τον Chris Bosh να φέρεται ως θύμα της υπόθεσης. Κι αυτό γιατί θύτης παρουσιάζεται να είναι η μητέρα του, Freida. Σύμφωνα με όσα έχει παρουσιάσει κατά αποκλειστικότητα το TMZ Sports , οι αστυνομικοί βρήκαν υπολείμματα από κοκαΐνη και ηρωίνη σε σακουλάκια που βρίσκονταν στα σκουπίδια, κάνοντας άμεσα τη σύνδεση με όσα είχαν ήδη συλλέξει ως πληροφορίες.

Η έρευνα βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη με την Freida Bosh να είναι η βασική ύποπτη, την ώρα που ο Chris Bosh φέρεται να μην γνώριζε τίποτε για όσα γίνονταν στο σπίτι του στο DeSoto του Texas.

Photo by Arthur Mola/Invision/AP

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ