NBA

Γνωστός του James ο θεατής που αποβλήθηκε

Γνωστός του James ο θεατής που αποβλήθηκε

Ο θεατής που αποβλήθηκε στο Cleveland είναι γνωστός του LeBron James και γιος του fan των Cavaliers που είχε αποβληθεί στους περσινούς ανατολικούς Τελικούς με τους Raptors (VIDEO)!

Στην Oracle Arena είδαμε δύο θεατές να ανταλλάσσουν γροθιές . Στον τρίτο αγώνα είδαμε τη μητέρα του Draymond Green να έρχεται στα χέρια με οπαδό των Cavaliers μετά τη λήξη της αναμέτρησης. Στον τέταρτο τελικό είδαμε και την πρώτη αποβολή θεατή 1'10'' πριν από τη λήξη της τρίτης περιόδου. Ενός θεατή, μάλιστα, που τυγχάνει να είναι γνωστός του LeBron James!

Σύμφωνα με το ESPN ο περί ου ο λόγος ονομάζεται Todd Leebow και αποβλήθηκε από το στάδιο όταν κατά τη διάρκεια μιας διακοπής (λόγω του επεισοδίου Shumpert-Pachulia) επιτέθηκε λεκτικά στον Matt Barnes. Ο Leebow είναι Εκτελεστικός Διευθυντής και Πρόεδρος της εταιρίας Majestic Steel, προσωπικός φίλος του ατζέντη του LeBron James (Rich Paul) και κοινός γνωστός του σούπερ σταρ των Cavaliers, ο οποίος είχε παραβρεθεί μάλιστα και στο γάμο του τον Οκτώβριο του 2015.

O Leebow συνηθίζει να κάθεται δίπλα στον Rich Paul όποτε πηγαίνει να παρακολουθήσει τους Cavaliers και έχει φυσικά front court seat στην Quicken Loans Arena. Μάλιστα, ο πατέρας του (Dennis Leebow) είχε αποβληθεί κι αυτός στους περσινούς ανατολικούς Τελικούς με τους Raptors! Ο Todd Leebow, από τη μεριά του, χαράμισε 15.000 δολάρια, αφού τόσο κοστίζει το εισιτήριο που αγόρασε για να τον παρακολουθήσει...

(AP Photo/Ron Schwane)

Δείτε τι συνέβη ακριβώς στην επίμαχη φάση:

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ