Γλέντι στα social media με τους Κινγκς για Κάζινς

Οι Κινγκς και οι Πέλικανς έκαναν μία από τις πιο άνισες ανταλλαγές στην ιστορία του ΝΒΑ και οι αντιδράσεις στα social media ήταν η μία καλύτερη από την άλλη (PHOTOS + VIDEOS).

Στο άκουσμα της είδησης ότι οι Κινγκς έστειλαν τον ΝτεΜάρκους Κάζινς στη Νέα Ορλεάνη με αντάλλαγμα... ψίχουλα, πολλά βλέφαρα ανασηκώθηκαν στο ΝΒΑ. Βλέπετε, εφόσον ολοκληρωθεί και επίσημα η συγκεκριμένη ανταλλαγή, θα πρόκειται για μία από τις πιο άνισες στην ιστορία του ΝΒΑ. Η είδηση λοιπόν από μόνη της δημιούργησε πολλές και ποικίλες αντιδράσεις στα social media...

Κατ' αρχάς, λίγη ώρα μετά την ανταλλαγή μεταξύ των δύο ομάδων, η σελίδα των Πέλικανς στην Wikipedia ανανεώθηκε με το εξής εισαγωγικό κείμενο -που κατέβηκε λίγη ώρα αργότερα: "Οι Νιου Ορλεανς Πέλικανς είναι μία ομάδα αγρίων που έκλεψαν τελείως τους Σακραμέντο Κινγκς παίρνοντας τον Μπούγκι με αντάλλαγμα μία σακούλα πατατάκια. Εξετάζονται επίσημα από το ΝΒΑ για κλοπή".

Η ανταλλαγή του Κάζινς... γέρνει τόσο πολύ προς τη μία πλευρά (αυτήν στην οποία βρίσκεται η Νέα Ορλεάνη), που ακόμα και ο Αϊζάια Τόμας δεν μπορούσε να πιστέψει ότι θα "περάσει" από το ΝΒΑ.

Λίγη ώρα αργότερα, η υποψία του επιβεβαιώθηκε, αλλά από το... 2Κ17. Κάποιος επιχείρησε να κάνει την ίδια ανταλλαγή στο γνωστό video game. Και δεν τα κατάφερε.

Αυτή ήταν η αντίδραση του Andrew Rogers, ατζέντη του Κάζινς, ο οποίος βρισκόταν καθ'οδόν προς το αεροδρόμιο όταν έμαθε ότι η είδηση είναι πλέον οριστική. "Δεν ξέρουμε καν που να πάμε" έγραψε στο Twitter με φόντο το αεροπλάνο που τους περίμενε προς αναχώρηση...

Όσο για τον ίδιο τον ΝτεΜάρκους Κάζινς και το πως αντέδρασε στα νέα;

Οκ, στο συγκεκριμένο video δεν πληροφορήθηκε ο Κάζινς ότι έγινε ανταλλαγή (η είδηση άλλωστε βγήκε αρκετή ώρα αργότερα), αλλά αποτελεί ένα καλό παράδειγμα για να καταλάβετε τι ακριβώς έγινε στα social media και τι θα διαβάσετε στα tweets που ακολουθούν...

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Όταν συνέλαβαν τον Μανώλη Αγγελόπουλο να παίζει μπαρμπούτι

"Τι κάναμε δηλαδής; Ζάρια παίζαμε. Τι θέλατε να παίζουμε; Μπριτς και κουμ-καν";

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΝΒΑ ΣΕ 24 ΛΕΠΤΑ

Στη σκιά του Ντουράντ και του Ντέιβις

Ο σοβαρός τραυματισμός του Ντουράντ, η επερχόμενη ανταλλαγή του Ντέιβις, η σύνταξη του Πάρκερ κι ο Μεσίνα που γύρισε στην Ευρώπη. Χάρης Σταύρου και Δημήτρης Σκούρτας συζητούν τις εξελίξεις στο I Pod This Game.