Γκόντας για το φάουλ του Durant σε LeBron: "Φανταστείτε να γινόταν σε ελληνικό ντέρμπι"

Γκόντας για το φάουλ του Durant σε LeBron: "Φανταστείτε να γινόταν σε ελληνικό ντέρμπι"

Με ανάρτησή του στο twitter ο διαιτητής Σπύρος Γκόντας δήλωσε ότι τον πιάνει τρόμο στην ιδέα του τι θα γινόταν στην χώρα μας αν σε ελληνικό ντέρμπι οι διαιτητές δεν έβλεπαν ένα φάουλ όπως αυτό του Durant στον LeBron.

Ο Σπύρος Γκόντας έβλεπε κι αυτός το Warriors-Cavaliers χθες το βράδυ (25/12). Και, όπως όλος ο κόσμος, είδε ότι στο τελευταίο λεπτό του αγώνα υπήρξε φάουλ του Durant στον LeBron σε μία από τις πιο σημαντικές φάσεις του αγώνα.

Για όποιον δεν έχει δει την συγκεκριμένη φάση, ιδού:

 

Οι διαιτητές του παιχνιδιού λοιπόν αποφάσισαν ότι δεν υπήρχε φάουλ στην προκειμένη περίπτωση. Τουναντίον, έδωσαν την μπάλα στους Warriors, οι οποίοι τελικά πήραν τη νίκη με 99-92.

Βλέποντας λοιπόν αυτή την φάση, ο Έλληνας διαιτητής - που "σφυρίζει" αγώνες μόνο στην EuroLeague πλέον - δεν δίστασε να παραδεχθεί ότι τον πιάνει τρόμος στην ιδέα του τι θα γινόταν στην χώρα μας σε μία αντίστοιχη περίπτωση, γράφοντας συγκεκριμένα στο twitter: "Η μπάλα δόθηκε στους Warriors για επαναφορά κάτω απο το καλάθι μετά από χρήση του συστήματος replay. Οι Cavaliers έχαναν με 3 πόντους και έμενε 1 λεπτό περίπου για την λήξη του Αγώνα.Φανταστείτε να γινόταν αυτό σε δικό μας ντέρμπι. Σκέφτομαι τα πρωτοσέλιδα και με πιάνει τρόμος".

Όποιος έχει παρακολουθήσει από κοντά έστω ένα ντέρμπι ελληνικού πρωταθλήματος μάλλον καταλαβαίνει τι θέλει να πει ο Έλληνας διαιτητής με αυτό το tweet του.

 

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24