NBA

Γενικευμένη σύρραξη στο Jazz-Suns με "θύμα" τον Rubio!

Γενικευμένη σύρραξη στο Jazz-Suns με "θύμα" τον Rubio!

Ο αγώνας των Jazz με τους Suns στιγματίστηκε από μία γενικευμένη σύρραξη στην τρίτη περίοδο του αγώνα, όταν οι Jared Dudley και Marquesse Chriss απώθησαν με αντιαθλητικό τρόπο τον Ricky Rubio.

Είναι από τις στιγμές που τα πράγματα ξεφεύγουν χωρίς λόγο. Η φετινή σεζόν των Suns είναι άθλια. Οι παίκτες έχουν νεύρα. Το θέμα ήταν ποιος θα την πλήρωνε. Αυτός λοιπόν ήταν ο Ricky Rubio, ο οποίος στον αγώνα των Jazz με τους Suns ( νίκη των πρώτων με 116-88 ) είδε δύο παίκτες του Phoenix να τον χτυπούν αντιαθλητικά μέσα σε μερικά δευτερόλεπτα!

Το σκηνικό έχει ως εξής: Με τον Marquesse Chriss των Suns να πέφτει στο παρκέ, ο Rubio ήθελε να δώσει συνέχεια στο παιχνίδι άμεσα, οπότε έδωσε την μπάλα στον διαιτητή και αφού την υποδέχθηκε από την επαναφορά συμπαίκτη του άρχισε να τρέχει. Αυτό όμως εκνεύρισε τον Jared Dudley, ο οποίος απώθησε βίαια τον Ισπανό γκαρντ. Και, σαν να μην έφτανε αυτό, όταν ο Rubio πήγε να ζητήσει τον λόγο, o Chriss έτρεξε από πίσω και τον έσπρωξε, πετώντας τον στο παρκέ, σε μία ξεκάθαρα αντιαθλητική ενέργεια. Απολύτως λογικά, ακολούθησε χάος.

Οι παίκτες των Jazz έτρεξαν αμέσως να υπερασπιστούν τον συμπαίκτη τους, με τα προπονητικά επιτελεία των δύο ομάδων να μπαίνουν μέσα να εξομαλύνουν την κατάσταση. Τα σπρωξίματα έπεσαν... βροχή ανάμεσα στους παίκτες των δύο ομάδων, με την κατάσταση να ηρεμεί έπειτα από λίγο. Αφού όλα τελείωσαν, οι διαιτητές αποφάσισαν να αποβάλλουν τους Dudley και Chriss και να χρεώσουν από μια τεχνική ποινή τους Joe Ingles και Donovan Mitchell των Jazz επειδή συμμετείχαν στον καυγά.

Στο VIDEO που παρατίθεται μπορείτε να δείτε το τρομερό σκηνικό και την ένταση που ακολούθησε:

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ