NBA

Φώτσης για Ράτζα: "Ο μοναδικός που με έκανε να τον ζηλεύω"!

Φώτσης για Ράτζα: "Ο μοναδικός που με έκανε να τον ζηλεύω"!

Δύο μέρες μετά την είσοδο του Ντίνο Ράτζα στο Hall of Fame, ο Αντώνης Φώτσης έγραψε για τον "μοναδικό που με έκανε να τον ζηλεύω για την μπασκετική του νοοτροπία".

Η είσοδος του Ντίνο Ράτζα στο Hall of Fame έδωσε την ευκαιρία στον Αντώνη Φώτση να εξωτερικεύσει τα συναισθήματά του για έναν εκ των κορυφαίων ψηλών στην ιστορία. Ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού αποτέλεσε το new entry στο Hall of Fame , με τον "Batman" να γράφει γι αυτό στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram:

" Πρώτη και τελευταία φωτογραφία μπασκετική, αλλά δεν μπόρεσα να κρατηθή όταν βλεπω αυτόν τον παίχτη να μπαίνει στους καλύτερους! Έτη φωτός μπροστά όχι μόνο μέσα στο παρκέ αλλά ειδικότερα εκτός! Ένας άνθρωπος, ο οποίος ήταν ο μοναδικός που με έκανε να τον ζηλεύω για την μπασκετική του νοοτροπία! Άπειρη εκτίμηση και σεβασμός, που απλά έτυχε να παίξουμε μαζί"!

Οι δυο τους συνυπήρξαν για μια σεζόν στον Παναθηναϊκό (1998-'99), όταν ο Αντώνης Φώτσης ήταν ακόμη έφηβος. Στη συνέχεια, όταν ο Ντίνο Ράτζα μετακόμισε στον Ολυμπιακό, τέθηκαν αντιμέτωποι.

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ