NBA

Φώναξε στο αυτί διαιτητή ο Ιδιοκτήτης των Rockets!

Houston Rockets owner Leslie Alexander during Game 2 of the NBA basketball Western Conference finals between the Golden State Warriors and the Houston Rockets in Oakland, Calif., Thursday, May 21, 2015. (AP Photo/Rick Bowmer)
AP Photo/Rick Bowmer AP

Ο Ιδιοκτήτης των Rockets, Leslie Alexander, έκανε κάτι που δεν έχουμε ξαναδεί στην ιστορία του ΝΒΑ: Μπήκε στο παρκέ εν ώρα αγώνα και φώναξε στο αυτί ενός διαιτητή, διαμαρτυρόμενος για τις αποφάσεις του!

Στην Ευρώπη, το να μπαίνει στο παρκέ ένας Ιδιοκτήτης ομάδας για να διαμαρτυρηθεί για τις αποφάσεις των διαιτητών είναι κάτι που δεν προκαλεί εντύπωση. Στο ΝΒΑ, αυτό δεν το βλέπεις κάθε μέρα. Βασικά, δεν το βλέπεις σχεδόν ποτέ, εκτός αν πρόκειται για τον Ιδιοκτήτη των Mavericks, Mark Cuban, ο οποίος όμως έχει ησυχάσει πια.

Όπως αποδεικνύεται όμως, πάντα υπάρχει μία στιγμή που εκεί που δεν το περιμένεις θα δεις ακόμα κι αυτό στο ΝΒΑ: Να μπαίνει ένας Ιδιοκτήτης στο παρκέ για να διαμαρτυρηθεί στους διαιτητές!

"Θύτης" αυτής της κίνησης ήταν ο Ιδιοκτήτης των Rockets, Leslie Alexander. Λίγο πριν το τέλος του πρώτου δωδεκάλεπτου του Game 5 της σειράς της ομάδας του με τους Thunder ( νίκη του Houston με 105-99 ) ο Alexander αιφνιδίασε τους πάντες, αφού ενώ το παιχνίδι παιζόταν περπάτησε παράλληλα στην πλάγια γραμμή και έφτασε δίπλα σε έναν εκ των τριών διαιτητών - και πιο συγκεκριμένα του Bill Kennedy - και φώναξε δίπλα στο αυτί του!

Ο Alexander έμεινε λιγότερο από 5 δευτερόλεπτα δίπλα στον διαιτητή, δηλώνοντας στην συνέχεια στους δημοσιογράφους ότι " δε μπορώ να μιλήσω για αυτό. Απλώς ήμουν πολύ εκνευρισμένος". Το ΝΒΑ ανακοίνωσε πάντως ήδη ότι σκοπεύει να ερευνήσει την υπόθεση.

Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε το σχετικό στιγμιότυπο:


AP Photo/Rick Bowmer
TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ