NBA

Φουλ επίθεση στους Τελικούς του ΝΒΑ

Φουλ επίθεση στους Τελικούς του ΝΒΑ

Οι Golden State Warriors θα αντιμετωπίσουν τους Cleveland Cavaliers για τρίτη διαδοχική χρονιά στους Τελικούς του ΝΒΑ, με την επίθεση των ομάδων να έχει τον πρώτο λόγο.

Για τρίτη διαδοχική σεζόν, οι Golden State Warriors και οι Cleveland Cavaliers θα διεκδικήσουν τον τίτλο στο ΝΒΑ. Οι δύο ομάδες έχουν από μία κατάκτηση στα δύο προηγούμενα ραντεβού τους, με τη φετινή μονομαχία τους να είναι αυτό που περίμεναν όλοι οι φίλοι του κορυφαίου πρωταθλήματος του πλανήτη.

Από τη μία ο LeBron James κι η παρέα του, από την άλλη ο Stephen Curry και η super team που έχει δημιουργηθεί στο Golden State μετά την άφιξη του Kevin Durant. Η επίθεση έχει τον πρώτο λόγο σε αυτή τη μονομαχία, αφού μιλάμε για δύο από τις τέσσερις καλύτερες -παραγωγικά- ομάδες στην ιστορία των playoffs του ΝΒΑ. Οι "Cavs" των 120.7 πόντων κόντρα στους Warriors των 115.8 πόντων ανά αγώνα στην post season, όπως αποτυπώνεται στο εξαιρετικό Infographic του Stoiximan .

Κοινώς: φουλ επίθεση! Κάτι που επιβεβαιώνεται από την ταχύτητα με την οποία εκτελεί η ομάδα του Steve Kerr (20.6% των σουτ στα 6'' πρώτα δευτερόλεπτα) και από το ποσοστό των "Ιπποτών" στα σουτ τριών πόντων (41.9%).

Ποιος θα κερδίσει τον τίτλο; Ποιος θα είναι ο MVP; Πόσα παιχνίδια θα δούμε; Θα γίνει κάποιο μπρέικ ή η έδρα θα έχει τον πρώτο λόγο; Αυτά και άλλα πολλά (πάρα πολλά, για την ακρίβεια) είναι τα ειδικά στοιχήματα του Stoiximan εν όψει των Τελικών του ΝΒΑ, που ξεκινούν απόψε στο Oakland.

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ