NBA

"Έπαιξαν μπουνιές" σε κλαμπ οι Tristan Thompson και Draymond Green!

Cleveland Cavaliers center Tristan Thompson, right, defends Golden State Warriors forward Draymond Green (23) during the first half of Game 4 of basketball's NBA Finals in Cleveland, Friday, June 9, 2017. (AP Photo/Tony Dejak)
AP Photo/Tony Dejak AP PHOTO/TONY DEJAK

Σύμφωνα με αμερικανικά δημοσιεύματα ο Tristan Thompson επιτέθηκε με μπουνιές στον Draymond Green σε ένα κλαμπ πριν από 2 εβδομάδες, με αποτέλεσμα να ξεσπάσει καυγάς! Οι Τελικοί του ΝΒΑ ο λόγος.

Ο Tristan Thompson δεν ξεχνάει. Όλα αυτά που είχε πει εναντίον του ο Draymond Green κατά την διάρκεια των Τελικών του ΝΒΑ τα θυμόταν λέξη προς λέξη. Όταν λοιπόν στις 19 Ιουλίου ο σταρ των Warriors τον πλησίασε σε ένα πριβέ πάρτι μετά τα βραβεία ESPYS για να του ζητήσει συγγνώμη, ο Thompson αρνήθηκε να την δεχθεί. Όταν δε ο Green συνέχισε να προσπαθεί, ο Thompson εκνευρίστηκε και του έριξε μπουνιά, με αποτέλεσμα οι δύο παίκτες να έρθουν στα χέρια και να χρειαστεί να μπουν στη μέση οι LeBron James και Kevin Durant για να τους χωρίσουν!

Πώς όμως έφτασε η κατάσταση μέχρι εδώ; Ιδού η ιστορία:

Στο φινάλε του Game 1 των φετινών Τελικών του ΝΒΑ οι δύο παίκτες ήρθαν στα χέρια, όταν ο Thompson αποβλήθηκε και έσπρωξε την μπάλα στο πρόσωπο του Green επειδή ο δεύτερος βαρούσε παλαμάκια μπροστά στο πρόσωπό του πανηγυρίζοντας. Μετά τον αγώνα ο Green δήλωσε πως θα προτιμούσε να λύσει τις διαφορές του με τον Thompson εκτός γηπέδου .

Ο Thompson δεν απάντησε, παρά μετά το τέλος του Game 4 της σειράς, με τους Warriors να έχουν κατακτήσει το πρωτάθλημα, πήγε να δώσει το χέρι του στον Green για να τα βρουν. Ο φόργουορντ των Warriors όμως του είπε πως " δεν είμαστε φτιαγμένοι από το ίδιο υλικό" και δεν του έδωσε το χέρι του. Μία μέρα αργότερα μάλιστα δήλωσε πως " υπάρχουν πολλοί τύποι στην λίγκα που είναι soft. Απλώς είμαστε φτιαγμένοι από διαφορετικό υλικό. Το είπα σε κάποιους παίκτες των Cavs μετά τον αγώνα, όπως στον Thompson, ο οποίος ήρθε να μου σφίξει το χέρι"!

Μετά λοιπόν από όλα αυτά που έγιναν, τον τσακωμό, την δήλωση ότι θέλει να συναντηθεί με τον Thompson εκτός παρκέ, την άρνησή του να του δώσει το χέρι λέγοντας ότι δεν είναι φτιαγμένοι από το ίδιο υλικό και τη νέα δήλωση ότι ο Thompson είναι "soft", ο Green πήγε να ζητήσει συγγνώμη. Όπως αποδείχθηκε όμως ο σέντερ των Cavs δεν είχε καμία διάθεση για κάτι τέτοιο...

AP Photo/Tony Dejak

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ