NBA

Ένταση και σπρωξίματα ανάμεσα σε Gordon και Moore

Ένταση και σπρωξίματα ανάμεσα σε Gordon και Moore

Eric Gordon και E'twaun Moore έμπλεξαν τα χέρια τους σε μία φάση στον αγώνα των Rockets με τους Pelicans, με αποτέλεσμα να υπάρξει ένταση στην συνέχεια ανάμεσά τους. Αποφεύχθηκαν τα χειρότερα χάρη στην παρέμβαση των ψυχραιμότερων.

Ο Eric Gordon και ο E'twaun Moore είχαν ένα μικρό... μπλέξιμο στον αγώνα των Rockets με τους Pelicans ( νίκη των πρώτων με 114-91 ) μετά από κλέψιμο του πρώτου, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει για λίγο μία ένταση στον αγώνα.

Με τον Gordon να έχει κλέψει την μπάλα, ο Moore προσπάθησε να αντιδράσει, ωστόσο στην προσπάθειά του να ανακτήσει την κατοχή πιάστηκε από την... ευαίσθητη περιοχή του αντιπάλου του, με αποτέλεσμα να μπλεχτούν τα χέρια των δυο τους. Αυτό όμως δεν άρεσε καθόλου στον Gordon, ο οποίος τίναξε το χέρι του αντιπάλου του, με τον Moore να αντιδράει με το να σπρώξει τον γκαρντ των Rockets και να υπάρξει ένταση για λίγο.

Η παρέμβαση των ψυχραιμότερων πάντως έλυσε το πρόβλημα, με τον Moore να χρεώνεται ακολούθως με τεχνική ποινή και το συμβάν να θεωρείται λήξαν.

Δείτε το σχετικό VIDEO:

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ