NBA

Ένταση ανάμεσα σε Κουφό και Dragic!

Ένταση ανάμεσα σε Κουφό και Dragic!

Ο Κώστας Κουφός είχε μία έντονη λογομαχία με τον Goran Dragic κατά την διάρκεια του αγώνα των Kings με τους Heat, κάτι που υποχρέωσε τους διαιτητές να χρεώσουν τους δύο παίκτες από μία τεχνική ποινή.

Ο Κώστας Κουφός δεν χάνει εύκολα την ψυχραιμία του, κάτι που αποδεικνύεται και από το γεγονός ότι μέχρι και χθες (14/3) δεν είχε χρεωθεί με τεχνική ποινή την φετινή σεζόν. Αυτό ωστοσο άλλαξε στον αγώνα με τους Heat, στη νίκη των Kings με 123-119 .

Δεν είναι σίγουρο ποια αλληλουχία γεγονότων οδήγησε σε αυτό, πάντως στα μέσα της τέταρτης περιόδου ο διεθνής σέντερ έκανε μία τάπα στον Goran Dragic, με τους διαιτητές να τον χρεώνουν με φάουλ. Την στιγμή που συνέβη αυτό όμως ο Κουφός φάνηκε να εκνευρίζεται και άρχισε να κατευθύνεται προς το μέρος του Σλοβένου γκαρντ, ανταλλάσσοντας μερικά "γαλλικά" μαζί του!

Αποτέλεσμα ήταν οι διαιτητές να αποφασίσουν να χρεώσουν από μία τεχνική ποινή τους δύο παίκτες για να εξομαλύνουν την κατάσταση. Αξίζει να σημειωθεί ότι λίγα λεπτά αργότερα ο Dragic σημείωσε καλάθι και φάουλ σε βάρος του Κώστα Κουφού και άρχισε να γελάει, με τον Κουφό να κατευθύνεται μεν προς το μέρος του, αλλά να κρατάει την ψυχραιμία του αυτή τη φορά.

Δείτε στα δύο VIDEOS που παρατίθενται την αρχική αντιπαράθεση των δύο παικτών και το καλάθι και φάουλ που σημείωσε λίγο αργότερα ο Dragic.



TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ