NBA

Ένταση ανάμεσα σε Ball και Griffin

Ένταση ανάμεσα σε Ball και Griffin

Μία προσπάθεια για σκριν του Blake Griffin εκνεύρισε τον Lonzo Ball ο οποίος αντέδρασε λίγο υπερβολικά, με αποτέλεσμα να υπάρξει προσωρινή ένταση ανάμεσα στους δύο παίκτες.

Το σκριν στο μπάσκετ είναι ο ορισμός της στιγμής που θα υπάρξει επαφή ανάμεσα στους δύο παίκτες. Αν κάτι δεν γίνει καλά μπορεί να οδηγήσει σε εκνευρισμό. Αυτό ακριβώς συνέβη λοιπόν στον αγώνα των Pistons με τους Lakers ( νίκη των πρώτων με 112-106 ) με πρωταγωνιστές τους Blake Griffin και Lonzo Ball.

Ο σταρ των Pistons προσπάθησε να κάνει ένα σκριν σε συμπαίκτη του, μένοντας στάσιμος στην θέση του όταν έπεσε πάνω στον Ball. O γκαρντ των Lakers ωστόσο εκνευρίστηκε επειδή δεν είχε χώρο να κινηθεί, με αποτέλεσμα να αγκαλιάσει τον Griffin και να τον τραβήξει μακριά, σαν να προσπαθούσε να τον πετάξει στο παρκέ!

Ο Griffin φάνηκε να εκνευρίζεται ωστόσο δεν αντέδρασε έντονα, παρά αγριοκοίταξε τον Ball. Οι διαιτητές ωστόσο θεώρησαν ότι είχε μερίδιο ευθύνης σε ό,τι συνέβη, με αποτέλεσμα να χρεώσουν από ένα φάουλ τους δύο παίκτες.

Δείτε το σχετικό VIDEO:

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ