NBA

Εμπίντ: "Είμαι Ρεάλ, αλλά ο Μέσι είναι ο καλύτερος παίκτης όλων των εποχών"

Philadelphia 76ers center Joel Embiid is seen on the court during the first half of an NBA basketball game against the Brooklyn Nets, Wednesday, Jan. 31, 2018, in New York. (AP Photo/Mary Altaffer)
AP Photo/Mary Altaffer AP PHOTO/MARY ALTAFFER

Ο ΝΒΑερ Τζόελ Εμπίντ κλήθηκε σε ερώτηση που του έγινε στη Media Day του All Star Game να διαλέξει ανάμεσα σε Μέσι, Κριστιάνο Ρονάλντο και Νεϊμάρ και χωρίς δισταγμό απάντησε "Μεσι", τονίζοντας ότι πιστεύει πως ο Αργεντινός είναι ο καλύτερος ποδοσφαιριστής όλων των εποχών.

Ο Τζοέλ Εμπίντ των Philadelphia 76ers φημίζεται για τις τρομερές ατάκες του, αλλά και την αδυναμία που έχει στο ποδόσφαιρο. Ένας Αργεντινός δημοσιογράφος λοιπόν το ήξερε αυτό και τον προσέγγισε στο All Star Game του Los Angeles, έχοντας για αυτόν μία ποδοσφαιρική ερώτηση: Ποιον θα διάλεγε ανάμεσα στους Μέσι, Κριστιάνο Ρονάλντο και Νεϊμάρ; Και η απάντηση του Καμερουνέζου σέντερ ήταν σίγουρα όλα τα λεφτά.

Αρχικά λοιπόν ο σέντερ των 76ers με το που άκουσε ότι θα ερωτηθεί για ποδόσφαιρο απάντησε "Μέσι" χωρίς καν να ξέρει την ερώτηση! Και όταν τελικά του τέθηκε το δίλημμα, απάντησε πολύ σοβαρά: " Η Ρεάλ είναι η αγαπημένη μου ομάδα και υποστηρίζω τον Κριστιάνο Ρονάλντο, αλλά ως φίλος του ποδοσφαίρου πιστεύω ότι ο Μέσι είναι ο καλύτερος παίκτης όλων των εποχών. Έχει σπουδαία τεχνική, μου αρέσει ο τρόπος που κινείται στο γήπεδο. Το παιχνίδι του Κριστιάνο έχει δύναμη, αλλά ο Μέσι έχει φινέτσα" είπε μεταξύ άλλων ο Εμπίντ.

Δείτε το σχετικό VIDEO:


AP Photo/Mary Altaffer
TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ