NBA

Έκανε θέατρο ο Rubio ή τον χτύπησε ο Westbrook;

Έκανε θέατρο ο Rubio ή τον χτύπησε ο Westbrook;

Ο Russell Westbrook και ο Ricky Rubio πρωταγωνίστησαν σε μία φάση που οδήγησε σε επιθετικό φάουλ του πρώτου στον δεύτερο, με τις απόψεις για το αν ο Ισπανός έκανε θέατρο ή όχι να... διίστανται

Οι Thunder κέρδισαν τους Jazz με 116-108 τα χαράματα , κάνοντας το 1-0 στην σειρά του πρώτου γύρου των playoffs. Κατά την διάρκεια του αγώνα υπήρξαν κάποιες στιγμές έντασης. Αποκορύφωμα ήταν μία φάση στο 3ο δωδεκάλεπτο του αγώνα, η οποία οδήγησε σε επιθετικό φάουλ του Russell Westbrook στον Ricky Rubio. Μία φάση που πάντως την βλέπει κανείς όπως... θέλει, ανάλογα με την ομάδα που υποστηρίζει.

Ο σταρ των Thunder επιχείρησε να ποστάρει τον Ισπανό, ο οποίος μόλις τον ακούμπησε ο Westbrook έπεσε στο παρκέ. Οι διαιτητές όμως δεν έδωσαν παράβαση τότε, ούτε και αμέσως μετά όταν ο Westbrook φάνηκε να χτυπάει με τον αγκώνα του τον Rubio για να τον κρατήσει κάτω. Την στιγμή όμως που ο All Star Guard όρμησε προς το καλάθι και φάνηκε να βρίσκει με την παλάμη του το πρόσωπο του Rubio, με τον γκαρντ των Jazz να τινάζεται προς τα πίσω, τον χρέωσαν τελικά με επιθετικό φάουλ!

Οι φίλοι των Thunder - και ο Westbrook - διαμαρτυρήθηκαν έντονα για αυτό το γεγονός, ενώ την ίδια ώρα αυτοί των Jazz υποστήριζαν ότι... άργησε το σφύριγμα. Όπως και να έχει, πρόκειται σίγουρα για μία κλασική φάση όπου η άποψη του καθενός εξαρτάται από την ομάδα που υποστηρίζει.

Δείτε το σχετικό VIDEO:

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ