NBA

Έκανε δύο φορές βήματα στην ίδια φάση ο LeBron!

Cleveland Cavaliers forward LeBron James (23) reacts after he was called for a foul during the second half of an NBA basketball game against the Washington Wizards, Sunday, Dec. 17, 2017, in Washington. The Cavaliers won 106-99. (AP Photo/Nick Wass)
AP Photo/Nick Wass AP PHOTO/NICK WASS

O LeBron James κατάφερε να κάνει δύο φορές βήματα στην ίδια φάση (!) με τους διαιτητές να του καταλογίζουν τελικά την παράβαση την δεύτερη φορά.

Η παράβαση των "βημάτων" έχει την... δική της ιστορία στο ΝΒΑ, αφού πολλές φορές οι διαιτητές επιλέγουν να μην την καταλογίσουν. Καμία φορά όμως μία παράβαση είναι τόσο εμφανής που δεν γίνεται να μην καταλογιστεί. Έστω και την.. δεύτερη φορά, ακόμα και σαν αυτή υποκύπτει ο LeBron James!

Στον αγώνα των Cavaliers με τους Wizards (νίκη των πρώτων με 106-99), λοιπόν, ο James πήρε κάποια στιγμή τη μπάλα και έκανε εμφανέστατα βήματα που δεν σφυρίχθηκαν πριν πασάρει τη μπάλα στον Kevin Love, ο οποίος του έδωσε αμέσως πίσω την μπάλα. Τότε λοιπόν ο James προσπάθησε εκ νέου να πασάρει, αλλά μπερδεύτηκε, κάνοντας ξανά βήματα, τα οποία και καταλογίστηκαν, επειδή - πολύ απλά - δεν γινόταν να μην καταλογιστούν!

Δείτε το σχετικό VIDEO:


AP Photo/Nick Wass
TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ