NBA

Έδιωξε την μπάλα από τα χέρια διαιτητή και αποβλήθηκε ο Harden!

Houston Rockets guard James Harden (13) argues a call with referee Michael Smith (38) as head coach Mike D'Antoni listens in the second half of an NBA basketball game against the Los Angeles Lakers Wednesday, Dec. 20, 2017, in Houston. (AP Photo/Michael Wyke)
AP Photo/Michael Wyke AP PHOTO/MICHAEL WYKE

O James Harden εκνευρίστηκε μετά τον καταλογισμό του 6ου του φάουλ στον αγώνα με τους Clippers, με αποτέλεσμα να διώξει την μπάλα από τα χέρια του διαιτητή και να τιμωρηθεί με ντισκαλιφιέ!

Ο James Harden δεν συμφωνούσε με αρκετά από τα σφυρίγματα των διαιτητών στην ήττα των Rockets από τους Clippers με 128-118 , σε ένα παιχνίδι που σημείωσε 51 πόντους. Φρόντισε λοιπόν να δείξει τις... ενστάσεις του λίγο πριν το τέλος του αγώνα μετά την αποβολή του με 6 φάουλ.

Τι έκανε λοιπόν ο σταρ των Rockets; Με τους διαιτητές να του χρεώνουν το 6ο του φάουλ, πήγε και έδιωξε την μπάλα από τα χέρια ενος εξ αυτών! Και δεν έμεινε εκεί, παρά όταν ο διαιτητής ζήτησε την μπάλα αποφάσισε να μην του την δώσει, με αποτέλεσμα να χρεωθεί με τεχνική ποινή και να αποβληθεί με ντισκαλιφιέ!

" Έχω βαρεθεί να ακούω 'έκανα λάθος' από τους διαιτητές ή 'δεν το είδα'. Αυτο είναι εκνευριστικό να το ακούς όταν είσαι παίκτης. Ξέρω ότι όλοι κάνουμε λάθη, αλλά είναι εκνευριστικό" δήλωσε ο ίδιος μετά τον αγώνα για να εξηγήσει την αντίδρασή του.

Στο VIDEO που παρατίθεται μπορείτε να δείτε την στιγμή της έντασης ανάμεσα στον Harden και έναν από τους διαιτητές του αγώνα:

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ