NBA

Απίστευτο VIDEO, δείχνει ΝΒΑερς να μπλέκονται σε καυγά σε ασανσέρ

Απίστευτο VIDEO, δείχνει ΝΒΑερς να μπλέκονται σε καυγά σε ασανσέρ

Το TMZ Sports δημοσίευσε ένα VIDEO από τις κάμερες ασφαλείας ενός ξενοδοχείου ηλικίας περίπου ενός έτους, το οποίο δείχνει τον ΝΒΑερ Tyler Ulis να μπλέκεται σε καυγά σε ασανσέρ, με τον Devin Booker να έρχεται σε βοήθεια!

Όταν οι Suns αποφάσισαν αιφνιδίως να αφήσουν ελεύθερο τον Tyler Ulis πριν από περίπου ένα μήνα, ο οποίος τύχαινε να είναι ο κολλητός του σταρ της ομάδας, Devin Booker, αρκετοί παραξενεύτηκαν. Ένα VIDEO που κυκλοφορεί πλέον στις ΗΠΑ από το TMZ Sports ίσως να εξηγεί τον λόγο που πήραν αυτή την απόφαση.

Το γνωστό δίκτυο λοιπόν δημοσίευσε ένα VIDEO από τον Μάιο του 2017, το οποίο δείχνει τον Ulis να μπλέκεται σε έναν καυγά με τρεις τύπος επειδή κρατούσε το ασανσέρ. Για την ακρίβεια, οι τρεις τύποι φαίνεται να τον χτυπούν έπειτα από την διαφωνία που είχαν, με το VIDEO να δείχνει λίγο αργότερα τον Booker να έρχεται σε βοήθεια.

Αξίζει να σημειωθεί πάντως ότι ο Booker δεν φαίνεται να εμπλέκεται πουθενά, παρά απλώς να παρακολουθεί. Το ίδιο δεν ισχύει όμως για τον Ulis, ο οποίος φαίνεται στο VIDEO να γρονθοκοπεί τους άνδρες που αρχικά τον χτύπησαν, έχοντας για συνοδεία δύο φίλους του.

Οι Suns ανακοίνωσαν ότι θα κοιτάξουν το θέμα, ωστόσο δεδομένου ότι ο Ulis δεν ανήκει πλέον στην ομάδα και ο Booker - ο οποίος πρόσφατα υπέγραψε 5ετες συμβόλαιο αξίας 158 εκατ. δολαρίων - δεν φαίνεται να εμπλέκεται άμεσα, ενδέχεται τελικά να μην πάρουν θέση.

Δείτε το σχετικό VIDEO:

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ