NBA

Απίστευτη γκάφα των Magic!

Απίστευτη γκάφα των Magic!

Η απόφαση των Orlando Magic να υπογράψουν συμβόλαιο με τον Αργεντινό Patricio Garino πέρασε στα "ψιλά". Αυτό που όμως δεν πέρασε στα ψιλά είναι ότι στην φωτογραφία της παρουσίασής του υπάρχει στο βάθος ένας πίνακας με όλους τους καλοκαιρινούς στόχους της ομάδας!

Ανά καιρούς έχουμε δει γκάφες και γκάφες να γίνονται σε όλα τα επίπεδα. Το να αποκαλύψει μία ομάδα ολόκληρο τον μεταγραφικό της σχεδιασμό μέσα από μία φωτογραφία που τραβήχτηκε στην παρουσίαση ενός παίκτη δεν το έχουμε ξαναδεί!

Η ιστορία έχει ως εξής: Οι Magic ανακοίνωσαν την απόκτηση του Garino, με τον μάνατζέρ του να τον βγάζει φωτογραφία την ώρα των υπογραφών και να την "ανεβάζει" στην σελίδα του. Δεν είχε προσέξει όμως μία λεπτομέρεια: Στο βάθος του πλάνου υπήρχε ένας πίνακας όπου αναφερόντουσαν όλοι οι στόχοι το καλοκαιρινοί στόχοι της ομάδας, χωρισμένοι μάλιστα σε κατηγορίες!

Απίστευτη γκάφα των Magic!

Ονόματα όπως αυτά του Danilo Gallinari των Nuggets και του Paul Millsap των Hawks και του Jabari Parker των Bucks ήταν αυτά που ξεχώρισαν αμέσως, ενώ μπορεί να δει κάποιος και παίκτες όπως ο Andre Iguodala των Warriors και ο Thadeus Young των Pacers! Περισσότερη εντύπωση βέβαια έκανε μία πρόταση πάνω στον πίνακα που ανέφερε τις σκέψεις του Orlando να στείλουν τον Aaron Gordon στους Sixers για χάρη του Dario Saric!

Όσο για τις κατηγορίες που είχαν χωριστεί οι παίκτες; Αυτές ήταν: 1. Παίκτες που μπορούν να έρθουν μέσω ανταλλαγής και μπορούν να παίξουν σε πολλές θέσεις. 2. Παίκτες που μπορούν να παίξουν σε πολλές θέσεις και μένουν ελεύθεροι το καλοκαίρι και 3. Ψηλοί που μπορούν να σουτάρουν από μακρινή απόσταση.

Η αλήθεια βέβαια είναι πως όλα αυτά τα ονόματα που γράφονται στον πίνακα είναι λίγο-πολύ σχεδόν όλοι οι (ρεαλιστικοί) στόχοι των Magic το φετινό καλοκαίρι. Πρόκειται εξάλλου για πάνω από 30 ονόματα και μπορεί απλώς να είχαν γίνει λίστες πάνω σε μία συζήτηση που διεξήχθη στο γραφείο. Αυτό δεν αλλάζει βέβαια το γεγονός ότι στο τέλος της ημέρας υπήρχε ένας πίνακας με τους στόχους της ομάδας σε κοινή θέα και πλέον σχεδόν όλες οι ομάδες του ΝΒΑ - και όχι μόνο - ξέρουν τους στόχους του Orlando!

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ