NBA

Απειλήθηκε καυγάς στη Μινεσότα

Απειλήθηκε καυγάς στη Μινεσότα

Ο ένας έσπρωχνε τον άλλον στη Μινεσότα, όπου απειλήθηκε επεισόδιο μεταξύ του Γκόργκι Τζενγκ και του Τζέραλντ Γκριν, με αφορμή ένα φάουλ του Κρις Πολ στον πάουερ φόργουορντ των Τίμπεργουλβς (VIDEO).

Τα νεύρα ήταν τεντωμένα στο Target Center της Μινεσότα το βράδυ της Κυριακής στην αναμέτρηση των Τίμπεργουλβς με τους Ρόκετς . Όταν λοιπόν άναψε η σπίθα, λίγο έλειψε να αρχίσει και καυγάς. Σε μία φάση στις αρχές της τέταρτης περιόδου ο Κρις Πολ έκανε φάουλ στον Γκόργκι Τζενγκ, ο οποίος εκνευρίστηκε από την επιμονή του "CP3" να πάρει σώνει και καλά τη μπάλα, με αποτέλεσμα να τον σπρώξει στο παρκέ. Και τότε κατέφτασαν οι ενισχύσεις.

Ο Τζέραλντ Γκριν έσπρωξε με δύναμη τον πάουερ φόργουορντ των Τίμπεργουλβς στην πρώτη σειρά των καθισμάτων, ο οποίος σηκώθηκε με απειλητικές διαθέσεις, πριν μπουν στη μέση οι υπόλοιποι παίκτες αποτρέποντας να δοθεί συνέχεια στο επεισόδιο. Το αποτέλεσμα όλων αυτών ήταν να χρεωθεί με φάουλ ο Κρις Πολ, με τεχνική ποινή ο Τζενγκ και να αποβληθεί ο Γκριν... " Έμαθα το μάθημά μου. Αποβλήθηκα, θα προσπαθήσω να μην το κάνω ξανά και ελπίζω να το αφήσουμε όλοι αυτό πίσω μας", τόνισε μετά τη λήξη της αναμέτρησης ο Γκριν.

Δείτε τι ακριβώς έγινε στη Μινεσότα στο video που ακολουθεί:



AP Photo/Andy Clayton-King
TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ