NBA

Αντάλλαξαν γροθιές και αποβλήθηκαν Serge Ibaka και James Johnson!

Αντάλλαξαν γροθιές και αποβλήθηκαν Serge Ibaka και James Johnson!

Ο αγώνας των Raptors με τους Heat σημαδεύτηκε από την σωστή αποβολή των Serge Ibaka και James Johnson επειδή αντάλλαξαν γροθιές. Μετά το ματς ήρθαν στα χέρια και οι Dragic-DeRozan!

Οι Heat επιβλήθηκαν με 90-89 των Raptors χάρη σε λέι-απ του Wayne Ellington στο τέλος , ωστόσο παρά το γεγονός ότι το ματς είχε συγκλονιστική εξέλιξη, αυτό που του σημάδεψε ήταν το... ξύλο. Κυριολεκτικά. Και φρόντισαν ο Serge Ibaka των Raptors και ο James Johnson των Heat για αυτό.

Οι δύο παίκτες βρέθηκαν λίγο... πιο κοντά από ότι θα έπρεπε στα μέσα της τρίτης περιόδου, αρχικά κράτησαν ο ένας τον άλλο και μετά υπήρξε για λίγο... πανικός, αφού ο Ibaka θεώρησε λογικό να χτυπήσει με τον αγκώνα του τον James Johnson, με τον φόργουορντ των Raptors να μην αφήνει αναπάντηση αυτή την κίνηση και να ρίχνει γροθιά στον αντίπαλό του, ο οποίος απάντησε με τον ίδιο τρόπο!

Για καλή τύχη και των δύο - και μάλλον λίγο περισσότερο τυχερός στάθηκε ο Ibaka, αφού ο Johnson έχει μαύρη ζώνη στο καράτε (!) - οι συμπαίκτες τους μπήκαν άμεσα στη μέση και τους χώρισαν. Την αποβολή πάντως δεν την γλίτωσαν οι δύο παίκτες.

Αξίζει πάντως να αναφερθεί ότι το συγκεκριμένο περιστατικό δεν ήταν το μοναδικό στον αγώνα. Κι αυτό γιατί αμέσως μετά το τέλος του παιχνιδιού ήρθαν στα χέρια ο Goran Dragic των Heat με τον DeMar DeRozan, με τον δεύτερο να φαίνεται να ρίχνει γροθιά στον Σλοβένο!

Δείτε τα VIDEOS με τα δύο περιστατικά:



TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ