ΗΠΑ

Λύθηκε το μυστήριο για τα νεύρα του Klay Thompson με τα Gatorade

Λύθηκε το μυστήριο για τα νεύρα του Klay Thompson με τα Gatorade

Ο Klay Thompson δεν θέλει να βλέπει μπουκάλια Gatorade και το SportingNews εξήγησε τι ακριβώς συμβαίνει με τον σούπερ σκόρερ των Golden State Warriors (VIDEOS).

Δεν είναι λίγες οι φορές που έχουμε δει τον Klay Thompson να πηγαίνει σε συνεντεύξεις Τύπου χαμογελαστός και μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα να "συννεφιάζει". Δεν είναι λίγες οι φορές που τον έχουμε δει είτε να πετάει από μπροστά του το μπουκάλι Gatorade, είτε να το ακουμπάει στο πάτωμα για να μην το "πιάνουν" οι κάμερες.

Σήμερα, μάθαμε γιατί ο shooting guard των Golden State Warriors συμπεριφέρεται με αυτόν τον τρόπο. Και η εξήγηση του SportingNews ήταν τόσο απλή, όσο φανταζόμασταν. Ο Thompson, λοιπόν, έχει συμβόλαιο με την εταιρεία Body Armor, η οποία υποστηρίζει πως σε αντίθεση με τα Gatorade έχει ενεργειακά ποτά με φυσική γεύση και φυσικά γλυκαντικά.

Μένει να δούμε ποια θα είναι η αντίδραση της Gatorade, που συνεργάζεται με το ΝΒΑ. Οι άνθρωποί της θα είναι σίγουρα ενοχλημένοι από τον Klay Thompson, που όπως θα δείτε στα παρακάτω videos, προσπαθεί να μείνει μακριά από τη συγκεκριμένη εταιρεία.

TAGS ΗΠΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ