ΗΠΑ

Λεφτά με το τσουβάλι για πρώην παίκτη του Ολυμπιακού!

Λεφτά με το τσουβάλι για πρώην παίκτη του Ολυμπιακού!
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο άλλοτε "ερυθρόλευκος" Ολιβέρ Λαφαγιέτ κατέκτησε με φίλους του την πρώτη θέση σε καλοκαιρινό τουρνουά μπάσκετ στις ΗΠΑ και θα μοιραστούν 2 εκατ. δολάρια! Αυτός ήταν ο τρίτος σερί τίτλος για την ομάδα!

Ο Ολιβέρ Λαφαγιέτ το... έβγαλε το μεροκάματο! Παίζοντας με την ομάδα "Overseas Elite" σε καλοκαιρινό τουρνουά μπάσκετ στις ΗΠΑ, επιβλήθηκε στον τελικό με 86-83 της"Team Challenge ALS", κερδίζοντας μαζί με τους φίλους του το έπαθλο των 2 εκατ. δολαρίων, το οποίο και θα μοιραστούν ισόποσα!

Πρόκειται για τον τρίτο τίτλο σε ισάριθμα καλοκαίρια για την ομάδα του άλλοτε "ερυθρόλευκου", ο οποίος έχει συμπαίκτες μεταξύ άλλων τον Κάιλ Φογκ (πέρυσι αγωνίστηκε στη Μάλαγα και του χρόνου θα αγωνιστεί στην Κίνα), τον Έρικ ΜακΚόλουμ της Αναντολού Εφές και τον ΝτεΆντρε Κέιν της Μακάμπι. Ο Φογκ μάλιστα αναδείχθηκε και MVP του τελικού, αφού σημείωσε 29 πόντους. Στην ομάδα των ηττημένων αγωνιζόντουσαν μεταξύ άλλων ο Ιβάν Άσκα (ο οποίος έκλεισε την σεζόν στον ΠΑΟΚ) και ο Όστιν Ντέι (φέτος αγωνίστηκε στην Γαλατάσαραϊ)!

Όπως καταλαβαίνει κανείς, πρόκειται για ένα πολύ δυνατό τουρνουά. Βασικα είναι το πιο δυνατο "ερασιτεχνικό" τουρνουά που γίνεται στις ΗΠΑ, κάτι που μοιάζει λογικό βέβαια δεδομένου ότι το ύψος του επάθλου είναι τεράστιο!

Για την ιστορία, κάθε παίκτης της ομάδας που αναδείχθηκε πρωταθλήτρια αναμένεται να εισπράξει 147.000 δολάρια! Καθόλου άσχημα θα έλεγε κανείς για ένα καλοκαιρινό "μεροκάματο".

Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε τις καλύτερες στιγμές του παιχνιδιού, το οποίο μεταδόθηκε μάλιστα από το δίκτυο ESPN:

TAGS ΗΠΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ