ΜΠΑΣΚΕΤ

Κώστας Αντετοκούνμπο: Κακή εμφάνιση στη νέα νίκη των Λέτζεντς

Κώστας Αντετοκούνμπο: Κακή εμφάνιση στη νέα νίκη των Λέτζεντς
AP PHOTO/JIM COWSERT

Ο Κώστας Αντετοκούνμπο ξεκίνησε πάλι βασικός στη νίκη των Τέξας Λέτζεντς επί των Ντέλαγουερ Μπλου Κόουτς (110-95), δίχως όμως να διακριθεί. Δεν έπαιξε λόγω τραυματισμού ο Μήτρου-Λονγκ.

Μία από τις χειρότερες φετινές εμφανίσεις του έκανε ο Κώστας Αντετοκούνμπο στην δεύτερη συνεχόμενη νίκη των Τέξας Λέτζεντς επί των Ντέλαγουερ Μπλου Κόουτς με 110-95. Ο Έλληνας φόργουορντ πέτυχε 2 πόντους με 1/3 σουτ και είχε ακόμα 2 ριμπάουντ και 1 φάουλ στα 14 λεπτά που αγωνίστηκε, παρότι ξεκίνησε στην αρχική πεντάδα. Οι δύο πόντοι ισοδυναμούν με ισοφάριση της χειρότερης ατομικής επίδοσης του Αντετοκούνμπο στην G-League.

Ο Ναζ Μήτρου-Λονγκ δεν αγωνίστηκε στην ήττα των Σολτ Λέικ Σίτι Σταρς από τους Στόκτον Κινγκς (114-91), καθώς ο ομογενής γκαρντ έχει τεθεί νοκ άουτ λόγω τραυματισμού στο αριστερό πόδι. Άξιο αναφοράς είναι ότι εκ των κορυφαίων των "βασιλιάδων" ήταν ο Καλίν Λούκας. Ο τέως παίκτη του Ολυμπιακού (την σεζόν 2010/11) είχε 15 πόντους και 16 ασίστ.

Από τα υπόλοιπα παιχνίδια της βραδιάς στην G-League, ξεχώρισαν οι 40 πόντοι του Τζον Τζένκινς στη νίκη των Γουέστσεστερ Νικς επί των Γκραντ Ράπιντς Ντράιβ (119-117). Νταμπλ-νταμπλ έκανε επίσης ο Οκάρο Γουάιτ (14 πόντοι, 11 ριμπάουντ) στην ήττα των Οκλαχόμα Σίτι Γκόου-Γκόου από τους Γουίντι Σίτι Μπουλς (111-103).

Photo credits: AP Photo/Jim Cowsert

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ