ΗΠΑ

Κώστας Αντετοκούνμπο: Επανήλθε στις θετικές εμφανίσεις, αλλά όχι και στις νίκες

Dallas Mavericks forward Kostas Antetokounmpo (37), of Greece, poses for a photo during the NBA basketball team's media day in Dallas, Friday, Sept. 21, 2018. (AP Photo/Jim Cowsert)
AP Photo/Jim Cowsert AP PHOTO/JIM COWSERT

Ο Κώστας Αντετοκούνμπο ήταν ο δεύτερος σκόρερ των Λέτζεντς κόντρα στους Λέικλαντ Μάτζικ, αλλά δεν μπόρεσε να αποτρέψει την 7η συνεχόμενη νίκη της ομάδας του.

Έπειτα απο δύο μέτριες εμφανίσεις, ο Κώστας Αντετοκούνμπο επέστρεψε στις... διψήφιες εμφανίσεις και ήταν ο δεύτερος σκόρερ των Λέτζεντς. Η καλή του απόδοση όμως δεν έφτανε για την ομάδα του, που γνώρισε την 7η σερί ήττα της, αφού οι Λέικλαντ Μάτζικ αποδείχθηκαν ανώτεροι, παίρνοντας τη νίκη με 106-100.

Ο Κώστας Αντετοκούνμπο ήρθε από τον πάγκο και είχε 16 πόντους με 2/3 δίποντα, 2/2 τρίποντα, 6/8 βολές, 4 ριμπάουντ και 2 κλεψίματα σε 22 λεπτά συμμετοχής.

Κορυφαίος των νικητών ήταν ο Αμίλ Τζέφερσον με 22 πόντους και 14 ριμπάουντ, με τον Μπι Τζέι Τζονσον να προσθέτει 19 πόντους και τον Τρόι Κοπέιν 18 πόντους.

Για τους Λέτζεντς, ο Ρέι Σπάλντινγκ είχε 22 πόντους και 10 ριμπάουντ και ο Ντάριλ Μέικον 16 πόντους, ενώ ο - πρώην παίκτης της ΑΕΚ - Εξέβιερ Ράταν-Μέις έμεινε άποντος με 0/2 σουτ, 4 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 2 κλεψίματα και 4 λάθη σε 24 λεπτά συμμετοχής.

AP Photo/Jim Cowsert

TAGS ΗΠΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ