ΗΠΑ

"Κόπηκε" μέχρι και από την BIG3 ο Λαμάρ Όντομ

Los Angeles Clippers forward Lamar Odom, left, puts up a shot as Indiana Pacers center Ian Mahinmi, of France, defends during the first half of their NBA basketball game, Monday, April 1, 2013, in Los Angeles. (AP Photo/Mark J. Terrill)
AP Photo/Mark J. Terrill AP PHOTO/MARK J. TERRILL

Εκτός Λίγκας άφησε η BIG3 τον Λαμάρ Όντομ, μαζί με τους Ζερμέιν Ο' Νιλ, Μπόνζι Γουέλς, Μπαρόν Ντέιβις. Διαβάστε την αιτιολόγηση για τη συγκεκριμένη απόφαση.

Στα 39 του χρόνια, ο Λαμάρ Όντομ έχει προλάβει να ζήσει τα πάντα. Ή σχεδόν τα πάντα. Εκανε σημαντική καριέρα στο ΝΒΑ, πρωταγωνίστησε σε σκάνδαλα εκτός παρκέ και τώρα είδε ακόμη και την BIG3 να τον διώχνει. Η 3on3 λίγκα του Ice Cube εξοστράκισε τον παλαίμαχο φόργουορντ των Λος Άντζελες Κλίπερς και των Λος Άντζελες Λέικερς, μαζί με τους Μπόνζι Γουέλς, Ζερμέιν Ο' Νιλ, Μπαρόν Ντέιβις, με μια πολύ χαρακτηριστική δικαιολογία.

" Θέλουμε να μεγιστοποιήσουμε τον ανταγωνισμό, να προστατεύσουμε την υγεία των αθλητών μας και να ανεβάσουμε το επίπεδο του επαγγελματισμού τους" αναφέρει η σχετική ανακοίνωση της BIG3 που ιδρύθηκε το 2017, με τον Όντομ να αναζητά πλέον την επόμενη πρόκληση της ζωής του και τον Μπαρόν Ντέιβις να εξηγεί μέσω Twitter πως ήταν δική του απόφαση να αποχωρήσει.

TAGS ΗΠΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ