ΗΠΑ

Κόμπι Μπράιαντ: Στην αγκαλιά της μητέρας του έκλαιγε ο Τρε Γιανγκ

Κόμπι Μπράιαντ: Στην αγκαλιά της μητέρας του έκλαιγε ο Τρε Γιανγκ

Ο Τρε Γιανγκ "λύγισε" πριν από το παιχνίδι των Χοκς με τους Γουίζαρντς, πήγε να κλάψει στην αγκαλιά της μητέρας του μετά την είδηση του θανάτου του Κόμπι Μπράιαντ. Η -επίσης νεκρή- 13χρονη κόρη του "Black Mamba" τού είχε πει πως ήταν ο αγαπημένος της παίκτης.

Ο Τρε Γιανγκ, όπως κι οι άλλοι παίκτες του ΝΒΑ, είναι υποχρεωμένος να πατήσει το παρκέ απόψε, για το παιχνίδι των Χοκς με τους Γουίζαρντς. Είναι αδύνατο όμως να συγκρατήσει και να ελέγξει τα συναισθήματά του. Μόλις ολοκλήρωσε την προθέρμανσή του, πήγε στις πρώτες σειρές των επισήμων για να αγκαλιάσει τη μητέρα του, κλαίγοντας με λυγμούς για τον θάνατο του Κόμπι Μπράιαντ.

Πέραν του ότι επρόκειτο για παιδικό ήρωα του Τρε Γιάνγκ, ο Κόμπι Μπράιαντ είχε ιδιαίτερη σχέση με τον γκαρντ της Ατλάντα, αφού η κόρη του, Τζιάνα ( επίσης σκοτώθηκε στην πτώση του ελικοπτέρου), είχε πει στον ίδιο ότι είναι ο αγαπημένος της παίκτης.

Ο Τρε Γιανγκ μάλιστα θέλησε να τιμήσει τη μνήμη του Κόμπι Μπράιαντ, φορώντας φανέλα με το νούμερο "8" στο ξεκίνημα του αγώνα, ενώ μετά από ένα σουτ από το κέντρο έδειξε προς τον ουρανό, αφιερώνοντας το τρίποντο στον "Black Mamba".





TAGS ΗΠΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ