ΗΠΑ

Κόμπι Μπράιαντ: Η Βανέσα έμαθε την αλήθεια για τη διαρροή των φωτογραφιών

Κόμπι Μπράιαντ: Η Βανέσα έμαθε την αλήθεια για τη διαρροή των φωτογραφιών

Τουλάχιστον οκτώ αστυνομικοί φωτογράφισαν το μοιραίο ελικόπτερο που σκότωσε τον Κόμπι και την Τζιάνα Μπράιαντ, ενώ ένας από αυτούς έδειχνε τις εικόνες σε γυναίκα σε μπαρ στην προσπάθειά του να την εντυπωσιάσει. Προχώρησε σε αγωγή η Βανέσα Μπράιαντ.

Έχουν περάσει τέσσερις μήνες από τη μέρα που η Βανέσα Μπράιαντ έκανε μήνυση στο Αστυνομικό Τμήμα του Λος Άντζελες και συγκεκριμένα στον αρχηγό του, τον Άλεξ Βιλανουέβα, για τη διαρροή φωτογραφιών από το σημείο στο οποίο βρήκαν τον περασμένο Ιανουάριο τραγικό θάνατο ο Κόμπι και η Τζιάνα Μπράιαντ.

Τώρα, η σύζυγος του αδικοχαμένου θρύλου του ΝΒΑ προχωρά και σε αγωγή εναντίον των ανθρώπων από τα κινητά των οποίων κυκλοφόρησαν σοκαριστικές εικόνες από την πλαγιά του βουνού στο Καλαμπάσας.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του TMZ, όλα ξεκίνησαν όταν τουλάχιστον οκτώ αστυνομικοί που βρίσκονταν στο σημείο έβγαλαν τα κινητά τους και κράτησαν στιγμές από όσα είχαν απομείνει από το μοιραίο ελικόπτερο.

Σύμφωνα πάντα με το TMZ, ο Άλεξ Βιλανουέβα ζήτησε να διαγραφούν όλα τα στοιχεία όταν η Βανέσα Μπράιαντ προχώρησε σε μήνυση, κάτι όμως που δεν έγινε. Ένας αστυνομικός μάλιστα, έδειξε τα ντοκουμέντα σε γυναίκα που συνάντησε σε μπαρ, με στόχο να την εντυπωσιάσει, με τον bartender να ακούει τη συζήτηση και να ενημερώνει τις αρμόδιες αρχές για το περιστατικό.

Πλέον η Βανέσα Μπράιαντ φοβάται ότι οι συγκεκριμένες φωτογραφίες είναι θέμα χρόνου να δημοσιευθούν στο διαδίκτυο και φυσικά τρέμει στην ιδέα οι κόρες της να αντικρίσουν ένα τόσο άσχημο θέαμα που θα τις συνθλίψει συναισθηματικά.

TAGS ΗΠΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ