ΗΠΑ

Και όμως, υπάρχουν άλλοι δυο Maker!

Και όμως, υπάρχουν άλλοι δυο Maker!

O Thon Maker αρχίζει να συναρπάζει το ΝΒΑ, μα δεν είναι το μόνο μεγάλο ταλέντο της οικογένειας. Ο Matur και ο Makur θέλουν να τον ξεπεράσον.

Όταν οι Bucks τον "τσίμπησαν" στο νούμερο 10 του Draft τον περασμένο Ιούνιο, είδαν στο πρόσωπό του τον "νέο Γιάννη Αντετοκούνμπο". Ο Thon Maker ήταν γνωστός στον μπασκετικό πλανήτη από τα 14-15 του και τώρα, στα 20 του, αρχίζει σιγά σιγά να συναρπάζει το ΝΒΑ με το μέγεθος, το ταλέντο και τον εξαιρετικό του χαρακτήρα. Η ομάδα του Milwaukee έχει επενδύσει στον Αυστραλοσουδανό και εκείνος δουλεύει πολύ σκληρά για να γράψει τη δική του ιστορία στο παγκόσμιο μπάσκετ.

Και όμως, υπάρχουν άλλοι δυο Maker!

Μόνο που στις πολλές ομοιότητες με τον Αντετοκούνμπο, υπάρχει ακόμα μία. Δεν είναι το μοναδικό ταλέντο της οικογένειας. Όπως ο Γιάννης έχει να λέει για τον Θανάση, τον Κώστα και τον Αλέξανδρο, έτσι και ο Thon αισθάνεται περήφανος για τον μικρό του αδελφό, τον Matur Maker που στα 19 του περιμένει πως θα ακολουθήσει το μονοπάτι που έχει ήδη περπατήσει μεγαλύτερος αστέρας της οικογένειας. Με ύψος 2μ.08, παίζει στις θέσεις του small και του power forward, πέρασε από το Atlete Institute του Toronto (όπως και ο Thon Maker) και υποστηρίζει πως ΔΕΝ έχει επαφή με τα social media, καθώς δεν έχει κινητό τηλέφωνο!

Ο ίδιος ο Matur Maker υποστηρίζει πως παίζει και στις τρεις θέσεις της περιφέρειας, όμως θα καταλήξει και αυτός στο τέσσερα. "Το να παίζω με τον Thon ήταν πάντα δύσκολο, γιατί ήμουν ο άνθρωπος που έκανε τη βρώμικη δουλειά. Τώρα είμαι απλά ο Matur, ένα παιδί που δουλεύει σκληρά για να γίνει ηγέτης. Θέλω να εξελιχθώ στον καλύτερο συμπαίκτη, να αποκτήσω καλύτερο χειρισμό της μπάλας και να βελτιώσω το σουτ μου. Θα περάσω πολύ χρόνο στα βάρη" εξηγεί και παραδέχεται πως θέλει να γίνει κι αυτός μέλος του ΝΒΑ.

Και όμως, υπάρχουν άλλοι δυο Maker!

Κι αν νομίζατε πως τελειώσαμε εδώ, κάνετε λάθος. Εκτός από τον Thon και τον Matur, υπάρχει και ο Makur Maker, ένα 15χρονο παιδί που είναι πρώτος ξάδελφος των δυο πρώτων. Μετακόμισε πριν από έναν χρόνο στον Καναδά και έγινε μέλος του Prolific Prep North, ενός high school που θέλει να τον βοηθήσει να φτάσει μέχρι το Draft του 2020, όπως έκανε και με τον Thon Maker. Την προηγούμενη σεζόν ο Makur είχε 9.5 πόντους, 8.2 ριμπάουντ και 2.5 μπλοκ στο Chaminade Prep της California.

TAGS ΗΠΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ