ΗΠΑ

Κάηκε το σπίτι του Κιριλένκο στο Λος Άντζελες

Κάηκε το σπίτι του Κιριλένκο στο Λος Άντζελες

Το σπίτι του Αντρέι Κιριλένκο είναι ένα από τα περίπου 200 κτίρια που έχουν καταστραφεί από τις πυρκαγιές το τελευταίο 24ωρο στο νότιο Λος Άντζελες. Εκκενώθηκε και το σπίτι του Τζέισον Κόλινς.

Περισσότεροι από 200.000 άνθρωποι έχουν ξεσπιτωθεί τις τελευταίες ώρες στο νότιο Λος Άντζελες, λόγω των καταστροφικών πυρκαγιών που έχουν κάνει στάχτη περίπου 500 στρέμματα γης. Σχεδόν 200 σπίτια και κτίρια έχουν καταστραφεί. Μεταξύ αυτών είναι και η κατοικία ενός πρώην άσου του ΝΒΑ: του Αντρέι Κιριλένκο.

" Αυτό είναι το σπίτι μου μετά από τις πυρκαγιές. Η οικογένειά μου και εγώ προσευχόμαστε και προσπαθούμε να μείνουμε δυνατοί. Ευχαριστώ τον Θεό για την ειδοποίηση εκκένωσης και δοξάζω τους πυροσβέστες που σώζουν σπίτια και ζωές. Σας ευχαριστώ όλους για την υποστήριξη. Ελπίζω ότι ως οικογένεια, κοινότητα και πόλη θα μπορούσαμε να ενωθούμε, να ανακάμψουμε και να γίνουμε πιο δυνατοί από πριν" έγραψε στο Instagram ο Φεντόρ Κιριλένκο, γιος του παλιού άσου ΝΒΑερ.

Ο Κιριλένκο δεν είναι πάντως ο μόνος πρώην άσος του ΝΒΑ που αντιμετωπίζει πρόβλημα λόγω των πυρκαγιών στο Λ.Α. Στην ίδια μοίρα βρίσκεται και ο Τζέισον Κόλινς. Ο πρώην άσος του ΝΒΑ (και ο πρώτος που παραδέχτηκε ανοιχτά ότι είναι ομοφυλόφιλος πριν από μερικά χρόνια) έγραψε στο Twitter ότι έχει εκκενώσει και αυτός το σπίτι του, εκφράζοντας παράλληλα τη συμπαράστασή του στον Κιριλένκο και στην οικογένειά του.

Δείτε το ποστάρισμα του Φεντόρ Κιριλένκο στο Instagram, καθώς και αυτό του Τζέισον Κόλις στο Twitter:

Κάηκε το σπίτι του Κιριλένκο στο Λος Άντζελες



TAGS ΗΠΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ