ΗΠΑ

Jalen Lecque, ο... ''Baby Westbrook'' των ΗΠΑ!

Jalen Lecque, ο... ''Baby Westbrook'' των ΗΠΑ!

Ο 17χρονος Jalen Lecque "τρελαίνει" τις ΗΠΑ και έχει ήδη αναγκάσει τους πάντες να τον συγκρίνουν με το ίνδαλμά του, τον Russell Westbrook (VIDEO).

Είναι 17 ετών και έχει ύψος κάτι πάνω από τα 1μ.90 - 1μ.92. Τον λένε Jalen Lecque, παίζει στο High School Christ School και αγωνίζεται στις θέσεις των guards. Έχει δεχθεί προτάσεις από κορυφαία Πανεπιστήμια των ΗΠΑ (Baylor, Clemson, Georgia, Georgetown, Houston, Kansas, Kansas State, Minnesota, North Carolina State, Oregon, Providence, Syracuse, Tennessee, Texas Tech, Wake Forest) και ίνδαλμά του είναι ο MVP του ΝΒΑ το 2017, ο Russell Westbrook.

O Lecque ωριμάζει, περιμένει να παίξει μια σεζόν στο NCAA και στη συνέχεια να γίνει επαγγελματίας, ενώ βλέπει να τον συγκρίνουν κιόλας με τον άνθρωπο που έχει δηλώσει πως παρακολουθεί από τα χρόνια του UCLA. Όπως θα δείτε στο εντυπωσιακό Mixtape Video του SLAM, ο Lecque μοιάζει πολύ με τον superstar των Oklahoma City Thunder, προφανώς όμως έχει πολύ δρόμο να διανύσει μέχρι να φτάσει στο επίπεδο να συγκριθεί μαζί του. Αν το καταφέρει κάποια στιγμή...

Δείτε τον Jalen Lecque και θα καταλάβετε:

TAGS ΗΠΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ