ΗΠΑ

Ημέρα "Κόμπι Μπράιαντ" η 24η Αυγούστου στην Όραντζ Κάουντι

Los Angeles Lakers forward Kobe Bryant smiles to the crowd during a ceremony before Bryant's last NBA basketball game, against the Utah Jazz, Wednesday, April 13, 2016, in Los Angeles. (AP Photo/Jae C. Hong)
Los Angeles Lakers forward Kobe Bryant smiles to the crowd during a ceremony before Bryant's last NBA basketball game, against the Utah Jazz, Wednesday, April 13, 2016, in Los Angeles. (AP Photo/Jae C. Hong) AP PHOTO/JAE C. HONG

Μεγάλη τιμή για τον Κόμπι Μπράιαντ, καθώς οι άρχοντες της Όραντζ Κάουντι αποφάσισαν να τον τιμήσουν την 24η Αυγούστου, χρησιμοποιώντας τους δύο αριθμούς που εκείνος φόρεσε στην διάρκεια της καριέρας του στους Λος Άντζελες Λέικερς.

Έχουν περάσει σχεδόν επτά μήνες από τη μέρα που ο Κόμπι Μπράιαντ και η κόρη του σκοτώθηκαν στο αεροπορικό δυστύχημα του Καλαμπάσας και ακόμη ουδείς μπορεί να πιστέψει αυτό που συνέβη το πρωινό της 26ης Ιανουαρίου... Ο Μπλακ Μάμπα πέρασε στην αιωνιότητα και οι άρχοντες της Όραντζ Κάουντι αποφάσισαν την Τετάρτη να χαρακτηρίσουν την 24η Αυγούστου ως " ημέρα Κόμπι Μπράιαντ" για την περιοχή στην οποία ζούσε ο θρύλος των Λος Άντζελες με την οικογένειά του.

Η συγκεκριμένη απόφαση τιμά τον Μπράιαντ, με τα δύο νούμερα που χρησιμοποίησε στην καριέρα του (8 και 24) να επιλέγονται " για ένα από τα σημαντικότερα μέλη της κοινότητάς μας που ενέπνευσε άνδρες και γυναίκες να κυνηγήσουν τα όνειρά τους και να μην τα παρατήσουν ποτέ" όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

TAGS ΗΠΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ