ΗΠΑ

Η ομάδα του ΜακΚόλουμ κατέκτησε το τουρνουά των 2.000.000 δολαρίων

Η ομάδα του ΜακΚόλουμ κατέκτησε το τουρνουά των 2.000.000 δολαρίων

Οι Overseas Elite του Έρικ ΜακΚόλουμ νίκησαν με 70-58 τους Eberlein Drive και κατέκτησαν για τέταρτη διαδοχική φορά το τουρνουά των 2.000.000 δολαρίων, το "ΤΒΤ".

Οι Overseas Elite του Έρικ ΜακΚόλουμ επικράτησαν με 70-58 των Eberlein Drive και πανηγύρισαν την κατάκτηση του ""The Basketball Tournament" για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά.

Ο άλλοτε γκαρντ του Απόλλωνα Πάτρας και του Πανιωνίου και οι συμπαίκτες του - ανάμεσά τους είναι και ΝτιΆντρε Κέιν, Κάιλ Φογκ και Τζέρεμι Πάργκο - θα μοιραστούν και το χρηματικό έπαθλο του τουρνουά που ανέρχεται στα 2.000.000 δολάρια!

Ο Έρικ ΜακΚόλουμ - στον τελικό σημείωσε 14 πόντους - αναφερόμενος στην επιτυχία της ομάδας του, η οποία μετράει 25 συνεχόμενες νίκες, δήλωσε πως "ο κόσμος δεν μας δείχνει τον σεβασμό που μας αξίζει. Το TBT δεν είναι το NBA ή ακόμα και η EuroLeague. Είναι, όμως, μία ανοιχτή διοργάνωση με τους καλύτερους παίκτες εκτός του ΝΒΑ. Όλοι ξέρουν ποιοι είμαστε και είναι αποφασισμένοι να μας νικήσουν. Βγαίνουμε στο γήπεδο, κάνουμε την δουλειά μας και αφήνουμε τους άλλους να συζητούν. Είναι ιστορικό αυτό που έγινε και ίσως να μην ξανασυμβεί".

Η ομάδα του ΜακΚόλουμ κατέκτησε το τουρνουά των 2.000.000 δολαρίων

TAGS ΗΠΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ