Η μητέρα του Zeke Upshaw ανακοίνωσε τον θάνατό του

Η μητέρα του Zeke Upshaw ανακοίνωσε τον θάνατό του

Παρά τις μεγάλες προσπάθειες των γιατρών, ο Zeke Upshaw άφησε την τελευταία του πνοή μία μέρα αφότου κατέρρευσε στο παρκέ. Η γραπτή δήλωση της μητέρας του.

Δυστυχώς, ο Zeke Upshaw δεν τα κατάφερε. Πριν από λίγα λεπτά άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο, είδηση την οποία ανακοίνωσε η μητέρα του μέσω γραπτής δήλωσης. Ο άτυχος αθλητής, που κατέρρευσε εν ώρα αγώνα στη G-League, έδωσε μάχη για τη ζωή του τις τελευταίες ώρες, αλλά δεν τα κατάφερε.

"Μετά από τις επαναλαμβανόμενες προσπάθειες από το ιατρικό επιτελείο του Spectrum Health, ο Zeke άφησε την τελευταία του πνοή στις 11:16 το πρωί. Στην οικογένεια, τους φίλους, τους συμπαίκτες, τους προπονητές, τους φιλάθλους, τους στενούς φίλους, σας ευχαριστούμε όλους για τις προσευχές και την υποστήριξή σας σε αυτή την πολύ δύσκολη στιγμή. Παρακαλούμε να σεβαστείτε την ανάγκη μας για ιδιωτικές στιγμές αυτή την ώρα. Οι λεπτομέρειες για την κηδεία του θα γίνουν γνωστές στο εγγύς μέλλον. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τους γιατρούς και τις νοσοκόμες στο Spectrum Health για την προσπάθειά τους για το παιδί μας. Θα θέλαμε επίσης να ευχαριστήσουμε τους Grand Rapids Drive για τη στήριξη που παρείχαν στην οικογένειά μας", επισημαίνεται στην γραπτή δήλωση της μητέρας του.

Θυμίζουμε ότι την Κυριακή (25/3) επικράτησε χαμός στο διαδίκτυο αφού οι συμπαίκτες του γέμισαν τους λογαριασμούς τους με "RIP", για να ακολουθήσει η άμεση διάψευση από την ομάδα του.

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24