ΗΠΑ

Η φωτογραφία του 2018, τραβήχτηκε την Πρωτοχρονιά!

Η φωτογραφία του 2018, τραβήχτηκε την Πρωτοχρονιά!

Αγώνας για το Κολεγιακό Πρωτάθλημα Football των ΗΠΑ, ήταν η αιτία για να δούμε μία ασύλληπτα εντυπωσιακή αεροφωτογραφία που θα μείνει σίγουρα στην ιστορία.

O χθεσινός αγώνας ανάμεσα στους Oklahoma Sooners και τους Georgia Bulldogs για το Rose Bowl 2018 (ματς που διεξάγεται κάθε Πρωτοχρονιά στην Pasadena της California και είναι ημιτελικός των playoffs του Κολεγιακού Πρωταθλήματος Football), συγκέντρωσε το εκπληκτικό κοινό των 92.844 θεατών. Οι Bulldogs επικράτησαν με 54-48, όμως το γεγονός της αναμέτρησης, τουλάχιστον για εμάς που δεν έχουμε ιδιαίτερη επαφή με το συγκεκριμένο σπορ, ήταν μία φωτογραφία που είδε σήμερα (2/1) το φως της δημοσιότητας.

Συγκεκριμένα, ο φωτογράφος Mark Holtzman που βρισκόταν σε ένα Cessna 2016 (ταξίδευε με ταχύτητα +100 μιλίων την ώρα!) "έπιασε" από ψηλά όχι μόνο το εντυπωσιακό Rose Bowl Stadium που ήταν κάτι περισσότερο από γεμάτο, αλλά και ένα Stealth Bomber που πετούσε ακριβώς ανάμεσα στο γήπεδο και το δικό του αεροσκάφος! Η Canon 5dmk3 κάμερα έκανε εκπληκτική δουλειά και το αποτέλεσμα είναι φαντασμαγορικό, καθώς η συγκεκριμένη photo θα μείνει στην ιστορία του κολεγιακού αθλητισμού των ΗΠΑ ως μία από τις κορυφαίες όλων των εποχών.

Η φωτογραφία του 2018, τραβήχτηκε την Πρωτοχρονιά!
TAGS ΗΠΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ