ΜΠΑΣΚΕΤ

G-League: "Βομβάρδιζε" ο Μήτρου-Λονγκ, στα ρηχά ο Αντετοκούνμπο

G-League: "Βομβάρδιζε" ο Μήτρου-Λονγκ, στα ρηχά ο Αντετοκούνμπο
AP PHOTO/JOHN LOCHER

Στους 27 πόντους σταμάτησε ο Ναζ Μήτρου-Λονγκ, ενώ σε μέτρια επίπεδα κυμάνθηκε η απόδοση του Κώστα Αντετοκούνμπο στα τελευταία παιχνίδια τους στην G-League (VIDEO).

Για άλλον έναν αγώνα ο Ναζ Μήτρου-Λονγκ ήταν "καυτός" στην G-League. Ο ομογενής σούτινγκ γκαρντ πέτυχε 27 πόντους στην ήττα των Σολτ Λέικ Σίτι Σταρς από τους Μέιν Ρεντ Κλος με 112-118, ανεβάζοντας ακόμα περισσότερο το μέσο όρο του στους 19,3! Ο 25χρονος άσος είχε 4/9 δίποντα, 4/8 τρίποντα, 7/8 βολές, 6 ριμπάουντ, 6 ασίστ, 2 κλεψίματα και 1 λάθος σε 37 λεπτά, πραγματοποιώντας μία από τις πιο γεμάτες εμφανίσεις του στην G-League.

Μία ημέρα νωρίτερα ο Κώστας Αντετοκούνμπο ξεκίνησε βασικός (στη θέση "5") σε άλλο ένα παιχνίδι των Τέξας Λέτζεντς, ωστόσο δεν κατόρθωσε να διακριθεί. Ο 21χρονος φόργουορντ έπαιξε 17 λεπτά και είχε απολογισμό 2 πόντους, 1/2 δίποντα, 0/1 τρίποντο, 6 ριμπάουντ, 2 τάπες και -13 στον δείκτη "+/-" στην ήττα από τους Στόκτον Κινγκς με 97-101, την 5η σε 10 αγώνες για την θυγατρική ομάδα των Ντάλας Μάβερικς στηνG-League.

Παρακολουθήστε τις καλύτερες στιγμές του Ναζ Μήτρου-Λονγκ:


Photo credits: AP Photo/John Locher
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ