ΗΠΑ

Έβαλε 72 πόντους σε έναν αγώνα!

Έβαλε 72 πόντους σε έναν αγώνα!

Ένας πιτσιρικάς με το όνομα Λι Άντζελο Μπολ σημείωσε 72 πόντους σε έναν αγώνα Γυμνασιακού Πρωταθλήματος! Το καλύτερο; 24 ώρες νωρίτερα είχε σημειώσει άλλους 56 πόντους!

Τον Λι 'Αντζελο Μπολ δεν τον ξέρει ακόμα πολύς κόσμος. Αν συνεχίσει ωστόσο, είναι πολύ πιθανό σε λίγο καιρό να τον ξέρουν... όλοι! Θα φροντίσουν για αυτό οι επιδόσεις του στο παρκέ! Τι έκανε όμως αυτός ο πιτσιρικάς, ο οποίος βρίσκεται στην τελευταία τάξη του Highschool που φοιτεί; Σημείωσε 128 πόντους σε δύο μέρες!

Το τελευταίο του σόου ο κύριος Μπολ (ο οποίος έχει ύψος 1.96 μέτρα και αγωνίζεται ως σούτινγκ γκαρντ και σμολ φόργουορντ) το έδωσε τα χαράματα ώρα Ελλάδος (1/12), σημειώνοντας 72 πόντους στη νίκη της ομάδας του (Chino Hills) επί του Rancho Christian! Βελτίωσε έτσι το ρεκόρ καριέρας του κατά 16 πόντους, αφού 24 ώρες νωρίτερα (!) είχε σημειώσει 56 πόντους στη νίκη της ομάδας του με 121-89 επί του Orange Lutheran, σε έναν αγώνα όπου ο μικρότερος αδελφός του, ΛαΜέλο Μπολ, είχε 21 πόντους και 18 ασίστ! Α, ναι, υπάρχει και αυτή η λεπτομέρεια: Ο Μπολ είναι συμπαίκτης με τον αδελφό του, αλλά είναι το μεσαίο παιδί της οικογένειάς του, αφού υπάρχει και ένας τρίτος αδελφός, ο Λόντζο Μπολ, ο οποίος έπαιζε στην ίδια ομάδα μέχρι πέρυσι και πλέον αγωνίζεται στο φημισμένο Κολέγιο του UCLA ως πόιντ γκαρντ! Τα δύο αδέλφια του μάλιστα αναμένεται να ακολουθήσουν τον δρόμο του, αφού έχουν ήδη δεχθεί υποτροφία από το ίδιο Κολέγιο!

Παρακάτω μπορείτε να πάρετε μία ιδέα του τι εστί Λι Άντζελο Μπολ, αφού παρατίθενται δύο βίντεο με τις καλύτερες στιγμές του από τις δύο τρελές βραδιές του!

TAGS ΗΠΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ