ΗΠΑ

Επέλεξε το Γκονζάγκα ο Ούμαρ Μπάλο, το νέο φαινόμενο του παγκόσμιου μπάσκετ

Επέλεξε το Γκονζάγκα ο Ούμαρ Μπάλο, το νέο φαινόμενο του παγκόσμιου μπάσκετ

Ο Ούμαρ Μπάλο, ο επόμενος μεγάλος σέντερ του ΝΒΑ, πήρε την απόφασή του και έδωσε τα χέρια με το φημισμένο Πανεπιστήμιο Γκονζάγκα (VIDEO).

Δεν έχει ακόμη γιορτάσει τα 17α γενέθλιά του, έχει προλάβει όμως να μπει στα... τεφτέρια των σκάουτ του ΝΒΑ και να θεωρηθεί το νέο φαινόμενο του παγκόσμιου μπάσκετ. Ο Ούμαρ Μπάλο είναι ένας νεαρός σέντερ από το Μάλι που έκανε πράγματα και θαύματα το καλοκαίρι του 2018 στο Μουντομπάσκετ U17, είναι κι αυτός που απέρριψε τη Μπαρτσελόνα για να μετακομίσει στις ΗΠΑ και να κυνηγήσει εκεί το όνειρό του.

Ο Μπάλο που έχει ύψος 2μ.08 επισκέφθηκε το Πανεπιστήμιο Γκονζάγκα πριν από μερικές μέρες και τελικά επέλεξε να αγωνιστεί σε αυτό με φόντο το NBA Draft που θα τον βοηθήσει να μπει στην κορυφαία μπασκετική Λίγκα του κόσμου. "Θέλω να παίξω το συντομότερο δυνατό και όταν έχεις την ευκαιρία να το κάνεις, είναι πραγματικά όμορφο. Πρέπει να κυνηγάς τα όνειρά σου, έτσι δεν είναι" δήλωσε ο νεαρός σέντερ από το Μάλι, που είχε μέσους όρους 21 πόντων και 17 ριμπάουντ στο περσινό Μουντομπάσκετ U17.

TAGS ΗΠΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ