ΗΠΑ

Ενεπλάκη σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα ο Αντονι Γκράντι

Ενεπλάκη σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα ο Αντονι Γκράντι
Eurokinissi EUROKINISSI

Ο Άντονι Γκράντι, παλιός παίκτης του Πανελληνίου, της ΑΕΚ και της Καβάλας, κατηγορείται ότι χτύπησε και παράτησε αβοήθητη γυναίκα -που αργότερα υπέκυψε στα τραύματά της.

Σοβαρά μπλεξίματα έχει από τις 7 Ιουνίου ο Αντονι Γκράντι. Ο παλιός παίκτης του Πανελληνίου, της ΑΕΚ και της Καβάλας (μεταξύ των δεκάδων ομάδων από τις οποίες πέρασε στο παρελθόν) ενεπλάκη σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα στο Λούιβιλ του Κεντάκι, όπου φέρεται να χτύπησε και να παράτησε μία γυναίκα, η οποία υπέκυψε στα τραύματά της.

Ο 40χρονος, πια, Γκράντι παραδόθηκε στην αστυνομία την περασμένη Παρασκευή (14/6) και την επόμενη μέρα παρουσιάστηκε στο δικαστήριο, όπου παραδέχτηκε ότι χτύπησε " κάτι" το βράδυ της 7ης Ιουνίου, δίχως να σταματήσει. Σύμφωνα με την αστυνομία η άτυχη γυναίκα προσπαθούσε να διασχίσει τον δρόμο, όταν την χτύπησε ο Γκράντι.

Πέρα από την κατηγορία του θανάτου εξ αμελείας, ο πρώην αθλητής αντιμετωπίζει επιπλέον ποινές επειδή δεν είχε δίπλωμα οδήγησης, τοπ αυτοκίνητό του δεν ήταν ασφαλισμένο και οι πινακίδες του είχαν λήξει.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΗΠΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ