ΜΠΑΣΚΕΤ

Ένας παλαίμαχος All-Star του ΝΒΑ, πρόεδρος στη G-League

Ένας παλαίμαχος All-Star του ΝΒΑ, πρόεδρος στη G-League
AP PHOTO/JEFF ROBERSON

Το NBA ανακοίνωσε ότι ο πάλαι ποτέ αστέρας του, Σαρίφ Αμπντούρ-Ραχίμ, είναι ο "εκλεκτός" για να διαδεχθεί τον Μάλκολμ Τέρνερ στην προεδρία της G-League.

Αλλαγή σκυτάλης θα υπάρξει από το νέο έτος στην προεδρία της G-League. Ένας παλιός All-Star του ΝΒΑ, ο Σαρίφ Αμπντούρ-Ραχίμ, θα διαδεχθεί στις 11 Ιανουαρίου στη θέση του προέδρου τον Μάλκολμ Τέρνερ, ο οποίος έχει συμφωνήσει με το πανεπιστήμιο του Βάντερμπιλτ για να καλύψει τη θέση του αθλητικού διευθυντή.

Όσο για τον Αμπντούρ-Ραχίμ; Ο παλαίμαχος πάουερ φόργουορντ πέρασε από διάφορα διοικητικά πόστα στο ΝΒΑ και στην G-League μετά την απόσυρσή του (2008) και δηλώνει ενθουσιασμένος για τα νέα του καθήκοντα.

"Είμαι πολύ χαρούμενος για τα νέα μου καθήκοντα στη G-League. Έχω δει από πρώτο χέρι πόσο εξελίχθηκε η λίγκα με τον Μάλκολμ στο τιμόνι και ανυπομονώ να δουλέψω με τους παίκτες, τις ομάδες και τους άλλους διοικητικούς παράγοντες για να ανεβάσουμε ακόμα πιο ψηλά την αξία της λίγκας", τόνισε ο Αμπντούρ-Ραχίμ, που έχει σήμερα και τα 42α γενέθλιά του!

Photo Credits: AP Photo/Jeff Roberson

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ