ΗΠΑ

Έμονι Μπέιτς: Το μεγαλύτερο ταλέντο των high schools έβαλε 63 πόντους σε αγώνα

Emoni Bates argues with a player from Howell High School during a fall league basketball game in Saline, Mich., Sunday, Oct. 8, 2017. (AP Photo/Paul Sancya)
Emoni Bates argues with a player from Howell High School during a fall league basketball game in Saline, Mich., Sunday, Oct. 8, 2017. (AP Photo/Paul Sancya) AP

Ο Έμονι Μπέιτς λογίζεται ως το μεγαλύτερο ταλέντο στα high schools των ΗΠΑ αυτή την στιγμή, κάτι που επιβεβαίωσε με την εμφάνισή του απέναντι στο Chelsea, έχοντας 63 πόντους και 21 ριμπάουντ.

Ο Έμονι Μπέιτς (16, 2μ06) δεν είναι ακόμη ένας ταλαντούχος αθλητής στις ΗΠΑ. Λογίζεται ως το μεγαλύτερο ταλέντο στην ηλικία του, είναι ο παίκτης που συγκεντρώνει την προσοχή των μεγαλύτερων κολεγιακών προγραμμάτων και φαντάζει ως ο επόμενος μεγάλος αστέρας του ΝΒΑ. Η τελευταία του -χρονικά- εμφάνιση ήταν κι αυτή που δημιούργησε ακόμη μεγαλύτερο θόρυβο, γύρω από το όνομά του.

Το βράδυ της Τρίτης (18/2), ο δευτεροετής φόργουορντ έδωσε... νέα παράσταση, στο παιχνίδι του Ypsilanti Lincoln με το Chelsea, έχοντας 63 πόντους και 21 ριμπάουντ. Το γυμνάσιό του ήταν αυτό που κέρδισε το παιχνίδι στη δεύτερη παράταση (108-102) και παρότι εκείνος ήταν ο παίκτης που έχασε το σουτ της νίκης στο πρώτο έξτρα πεντάλεπτο, ανέκαμψε στη συνέχεια και με εννέα δικούς του πόντους έκανε τη διαφορά για το Ypsilanti Lincoln στο φινάλε.

AP Photo/Paul Sancya

TAGS ΗΠΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ