ΗΠΑ

Έλαμψε ο γιος του ΛεΜπρόν υπό το βλέμμα του μπαμπά του

Έλαμψε ο γιος του ΛεΜπρόν υπό το βλέμμα του μπαμπά του
AP Photo/Jay LaPrete AP PHOTO/JAY LAPRETE

Ο ΛεΜπρόν παρακολούθησε για πρώτη φορά τον γιο του σε αγώνα Γυμνασίου, με τον Μπρόνι να απαντά με μία εξαιρετική εμφάνιση σε ένα γήπεδο ασφυκτικά γεμάτο από 14.000 φιλάθλους!

Σε ένα παιχνίδι γεμάτο συμβολισμούς, το άστρο του Μπρόνι Τζέιμς (15 χρονών, 1.88 μέτρα) έλαμψε υπό το βλέμμα του πατέρα του, ΛεΜπρόν Τζέιμς, ο οποίος τον παρακολούθησε για πρώτη φορά από κοντά.

Σε ένα παιχνίδι της μοίρας, το Σιέρα Κάνιον του Μπρόνι αντιμετώπισε το Γυμνάσιο που φοίτησε ο πατέρας του (Σεντ Βίνσεντ-Σεντ Μέρι) πριν πάει στο ΝΒΑ, ενώπιον 14.000 φιλάθλων, αλλά και σε ζωντανή μετάδοση από το ESPN. Ναι, ακριβώς, ένας αγώνας Γυμνασίου στις ΗΠΑ καλύφθηκε τηλεοπτικά και στο γήπεδο βρέθηκαν 14.000 φίλαθλοι!

Επειδή όμως οι συμβολισμοί δεν ήταν ήδη αρκετοί, ο Μπρόνι - ο οποίος βρίσκεται μόλις στην πρώτη χρονιά του στο Γυμνάσιο, έμελλε να πραγματοποιήσει την καλύτερη εμφάνισή του μέχρι στιγμής, σταματώντας στους 15 πόντους, ενώ ήταν αυτός που έπαιξε τη μεγαλύτερη άμυνα του αγώνα, αφού με 52 δευτερολεπτα να μένουν για το φινάλε έκλεψε τη μπάλα και σκόραρε στον αιφνιδιασμό, κάνοντας το σκορ 57-56 για την ομάδα του, στον δρόμο για τη νίκη της με 59-56, με τον πατέρα του να τρελαίνεται!

" Νομίζω ότι είχα περισσότερο άγχος από τον γιο μου ερχόμενος εδώ" δήλωσε ο ΛεΜπρόν κατά την διάρκεια του αγώνα, για να συμπληρώσει: " Είναι μία απίστευτη στιγμή για εμένα, την οικογένειά μου και τον Μπρόνι. Κλείνει ένας πλήρης κύκλος, αφού είμαι στο σπίτι μου, ο γιος μου είναι μαζί μου και αντιμετώπισε το Γυμνάσιο που φοίτησα".

Για την ιστορία, ο Μπρόνι αναδείχθηκε και MVP του αγώνα.

Στο VIDEO που παρατίθεται μπορείτε να παρακολουθήσετε τις καλύτερες στιγμές του Μπρόνι, καθώς και τις αντιδράσεις του πατέρα του:

AP Photo/Jay LaPrete

TAGS ΗΠΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ