ΗΠΑ

"Έκλεισαν" τα ρόστερ του τουρνουά Big3

"Έκλεισαν" τα ρόστερ του τουρνουά Big3

Στην τελική ευθεία βρίσκονται πλέον οι ετοιμασίες για την έναρξη του τουρνουά 3 on 3 με το όνομα Big3 στις ΗΠΑ, όπου θα συμμετάσχουν παίκτες-θρύλοι του ΝΒΑ όπως ο Άλεν Άιβερσον και ο Τζέισον Ουίλιαμς, αφού έγιναν γνωστά τα ρόστερ των ομάδων.

Το πολυαναμενόμενο draft του τουρνουά Big-3 διεξήχθη, οι 8 ομάδες που θα συμμετάσχουν στην Λίγκα επέλεξαν τους παίκτες που χρειαζόντουσαν για να "κλείσουν" τα ρόστερ τους και πλέον όλα είναι έτοιμα για να ξεκινήσει το τουρνουά 3 on 3 με την επωνυμία Big3 !

Το τουρνουά, στο οποίο λαμβάνουν παλαίμαχοι παίκτες του ΝΒΑ, θα ξεκινήσει στις 25 Ιουνίου 2017, με τους πρώτους αγώνες να έχουν προγραμματιστεί να διεξαχθούν στο Barclays Center των Brooklyn Nets.

Ο λόγος βέβαια που έχει δημιουργηθεί τόσος θόρυβος είναι επειδή σε αυτό το τουρνουά θα συμμετάσχουν παίκτες-θρύλοι του ΝΒΑ όπως ο Άλεν Άιβερσον, ο Τσόνσι Μπίλαμπς, ο Κέινιον Μάρτιν, ο Τζέισον Ουίλιαμς και ο Ζερμέιν Ο'Νιλ, ενώ προπονητές των ομάδων θα είναι επίσης παίκτες-Θρύλοι του ΝΒΑ όπως ο Γκάρι Πέιτον, ο Τζορτζ Γκέρβιν και ο Τζούλιους Έρβινγκ !

Στα ρόστερ των ομάδων βρίσκουμε και ονόματα με Ελληνικό ενδιαφέρον, όπως αυτό του Τζος Τσίλντρες που έχει περάσει από τον Ολυμπιακό, ο Μαχμούντ Αμντούλ-Ραούφ που έχει περάσει από τον Άρη και ο Ρούμπεν Πάτερσον που έχει περάσει από την ΑΕΚ.

Βάσει αρχικού σχεδιασμού, οι κανόνες του τουρνουά έχουν ως εξής:

Το Πρωτάθλημα θα ξεκινήσει στις 25 Ιουνίου και θα ολοκληρωθεί στις 12 Αυγούστου.

Κάθε ομάδα θα αποτελείται από 5 παίκτες, ένας εκ των οποίων θα είναι ο αρχηγός.

Οι αγώνες θα διεξάγονται κάθε Σάββατο σε διαφορετικές πόλεις.

Οι αγώνες θα κρίνονται στους 60 πόντους, με το ημίχρονο να ορίζεται όταν κάποια εκ των δύο συμπληρώσει 30 πόντους, όταν και θα υπάρχει 7λεπτη διακοπή.

Τα παιχνίδια θα διεξάγονται στο μισό γήπεδο, ενώ θα υπάρχουν και τετράποντα σε τρία προκαθορισμένα σημεία στο γήπεδο, αρκετά πίσω από την γραμμή του τριπόντου.

Παρακάτω παρουσιάζονται τα ρόστερ των 8 ομάδων:

"Έκλεισαν" τα ρόστερ του τουρνουά Big3
TAGS ΗΠΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ