ΜΠΑΣΚΕΤ

Εκανε ντεμπούτο στη G-League με την ομάδα των Bucks o Γαρμπής

Εκανε ντεμπούτο στη G-League με την ομάδα των Bucks o Γαρμπής

Τα πρώτα του λεπτά στη G-League πήρε τα ξημερώματα του Σαββάτου ο Κανέλλος Γαρμπής στη ήττα των Γουισκόνσιν Χερντ (θυγατρική ομάδα των Μιλγουόκι Μπακς) από τους Γκρίνσμπορο Σουόρμ (θυγατρική ομάδα των Σάρλοτ Χόρνετς).

Η G-League έκανε πρεμιέρα το βράδυ της Παρασκευής (τα ξημερώματα του Σαββάτου για την Ελλάδα) και οι Γουισκόνσιν Χερντ, η θυγατρική ομάδα των Μιλγουόκι Μπακς ηττήθηκε εντός έδρας από τους Γκρίνσμπορο Σουόρμ (98-114), τη θυγατρική ομάδα των Σάρλοτ Χόρνετς.

Οι Ίκε Νουάμου που έπαιξε πέρυσι στο Λαύριο (17 πόντοι σε 27 λεπτά), Τράβις Τρις (17 πόντοι, 5 ασίστ), Τρέβον Ντουβάλ (13 πόντοι), Μπράντον ΜακΚόι (12 πόντοι, 10 ριμπάουντ) ήταν οι τέσσερις που ξεχώρισαν στη Μενόμινι Αρένα του Οσκός (η πόλη στην οποία έχουν έδρα οι Χερντ, 83 μίλια μακριά από το Μιλγουόκι), με τον Κανέλλο Γαρμπή (26 ετών, 1μ.83) να μπαίνει στο ματς 1:53 πριν το φινάλε και να προλαβαίνει να κάνει ένα φάουλ (ο Μπάρμπερ αστόχησε και στις δύο βολές).

Πρώτος σκόρερ των νικητών ήταν ο Τζέι Πι Μακούρα (27 πόντοι, 5/10 τρίποντα, 6 ριμπάουντ), ενώ ακόμη πέντε (οι Τσινάνου Ονουάκου, Τζό Τσίλι, Ντεβόντε Γκράχαμ, Κατ Μπάρμπερ, Τζέιλεν Μπάρφορντ) πέτυχαν διψήφιο αριθμό πόντων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ