ΗΠΑ

Ασύλληπτο ρεκόρ σε αγώνα του WNBA!

Ασύλληπτο ρεκόρ σε αγώνα του WNBA!

Μια ιστορική επίδοση σημειώθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου (19/8) σε αγώνα του WNBA. Δείτε τι πέτυχαν οι Minnesota Lynx απέναντι στις Indiana Fever (VIDEO).

Πως θα σας φαινόταν αν η ομάδα σας δεν κατάφερνε να σκοράρει για περισσότερο από μία (ολόκληρη) περίοδο; Σίγουρα άσχημα. Έτσι θα αισθάνονται και οι φίλοι της Indiana Fever, της γυναικείας ομάδας της Indianapolis στο WNBA, που ήταν το "θύμα" στη χθεσινή αναμέτρηση απέναντι στις Minnesota Lynx.

Τα ξημερώματα του Σαββάτου, λοιπόν, στο WNBA γράφτηκε ιστορία. Η ομάδα της Minnesota έτρεξε το μεγαλύτερο σερί στην ιστορία της λίγκας (37-0), κράτησε την αντίπαλό της χωρίς πόντο για περισσότερο από μία περίοδο και τελικά τη νίκησε με το χορταστικό και εμφατικό 111-52.

Η ομάδα της Indianapolis βρέθηκε από νωρίς πίσω στο σκορ, μείωσε στους 13 (22-9) στα 4:55 πριν το τέλος της πρώτης περιόδου και χρειάστηκε να περάσουν έντεκα λεπτά μέχρι η Achonwa να σκοράρει ξανά για το 59-11 στα 3:45 πριν το ημίχρονο.

Πρώτη σκόρερ για τις νικήτριες ήταν με 25 πόντους η τρομερή σέντερ Sylvia Fowles, ενώ 20 πρόσθεσε η Renee Montgomery και ακόμη 15 η Jia Perkins που στο παρελθόν αγωνίστηκε και στο ελληνικό πρωτάθλημα. Για την ιστορία, οι Lynx είναι πρώτες με ρεκόρ 22-5, ενώ οι Fever ενδέκατες (σε πρωτάθλημα των 12) με ρεκόρ 9-20.

TAGS ΗΠΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ