ΗΠΑ

Απολύθηκε από τους Suns και τους κατακεραύνωσε ο Mehmet Okur

Απολύθηκε από τους Suns και τους κατακεραύνωσε ο Mehmet Okur

Τα μεσάνυχτα της Κυριακής οι Phoenix Suns ανακοίνωσαν την απόλυση του Earl Watson. Λίγη ώρα μετά, ο εκ των συνεργατών του, Mehmet Okur, ξέσπασε στο προφίλ του στο Instagram.

Τρεις ήττες στα τρία πρώτα ματς της κανονικής περιόδου (με διαφορές 48, 42 και 3 πόντων απέναντι στους Blazers, τους Clippers και τους Lakers) ήταν αρκετές για να αποφασίσουν οι παράγοντες των Suns πως ήρθε η ώρα να κινηθούν προς άλλη κατεύθυνση. Τα μεσάνυχτα της Κυριακής ανακοίνωσαν την απόλυση του head coach Earl Watson και λίγη ώρα αργότερα ήρθε η σειρά των τριών συνεργατών του να ενημερωθούν για την απομάκρυνσή τους από το franchise.

Ένας εξ' αυτών, ο Mehmet Okur, δεν άντεξε όσα προφανώς έγιναν το τελευταίο διάστημα και μόλις έμαθε πως απολύθηκε, ξέσπασε στο Instagram." Η οικογένεια πάνω απ' όλα. Όλα τα σκ@τ@ και οι μ@λ@κες έρχονται και φεύγουν από τη ζωή μου. Να πάνε στο δι...ο! Έφυγα! Θα σας δω κάποια στιγμή στο μέλλον" έγραψε ο παλαίμαχος Τούρκος forward-center, που είχε την αρμοδιότητα της ατομικής βελτίωσης των ψηλών των Phoenix Suns.

Απολύθηκε από τους Suns και τους κατακεραύνωσε ο Mehmet Okur
TAGS ΗΠΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ